GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μα καλά, είναι αυτή η Μπιγιονσέ; - ΦΩΤΟ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το κέρινο ομοίωμα της Beyoncé που φτιάχτηκε για το νέο παράρτημα του μουσείου «Μαντάμ Τισσό» στη Νέα Υόρκη....


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το κέρινο ομοίωμα της Beyoncé που φτιάχτηκε για το νέο παράρτημα του μουσείου «Μαντάμ Τισσό» στη Νέα Υόρκη.

Το ομοίωμα της ποπ σταρ αποκαλύφθηκε στις 19 Ιουλίου και η αλήθεια είναι ότι δεν μοιάζει και πολύ στη Beyonce. Θα μπορούσε να είναι η Linsday Lohan, εάν ξεκινούσε μία καριέρα στην pop μουσική και στο τραγούδι.

Οι φαν της Beyonce ξεσπάθωσαν με τα σχόλιά τους στο διαδίκτυο: «Θεωρία: Οι δημιουργοί των κέρινων ομοιωμάτων δεν έχουν δει ποτέ την Beyoncé», σχολίασε ένας χρήστης.

Τι σκέφτονταν άραγε αυτοί που το κατασκεύασαν και το αποτέλεσμα θύμιζε κάτι από Μαράια Κάρεϊ, Κέσα, Τέιλορ Σουίφτ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μέχρι Κέιτ Χάντσον, σχολίασαν κάποιοι.

Άλλοι πάλι εστίασαν στο χρώμα του δέρματος, τονίζοντας ότι «κάτι δεν είναι σωστό χρωματικά με αυτό το κέρινο ομοίωμα», ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που το συνέκριναν με το αντίστοιχο της Κάιλι Τζένερ, τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν την Τρίτη στο Μαντάμ Τισό στο Χόλιγουντ.

Οι υπεύθυνοι του μουσείου Τισό προσπάθησαν να δικαιολογηθούν αποδίδοντας το ανοιχτό χρώμα του κέρινου ομοιώματος στον φωτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση