GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία έξω από την Αμφιλοχία - ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο 10ο χλμ Αμφιλοχίας – Άρτας. Το αυτοκίνητο, καρφώθηκε με ταχύτητα στο μπροστι...


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο 10ο χλμ Αμφιλοχίας – Άρτας.

Το αυτοκίνητο, καρφώθηκε με ταχύτητα στο μπροστινό μέρος νταλίκας που ήταν σταθμευμένη στο σημείο του πάρκινγκ. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ανασύρθηκε νεκρή μία γυναίκα συνεπιβάτης του οχήματος, η οποία μεταφέρθηκε στο ΓΝ Άρτας, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένος, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο ΓΝ Αγρινίου.

«Προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ. Γλίτωσα από θαύμα, τα λάστιχα σφύριζαν και το αυτοκίνητο ερχόταν καταπάνω μου, νόμισα ότι δε θα γλιτώσω.Εκείνη την ώρα περνούσα πεζός μπροστά από το φορτηγό και βλέπω το αυτοκίνητο να έρχεται πάνω μου με ταχύτητα, μόλις που πρόλαβα και τραβήχτηκα», αναφέρει ο οδηγός της νταλίκας.

Η νεκρή γυναίκα και ο οδηγός του οχήματος είναι Αλβανικής υπηκοότητας. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή:e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση