GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ράγισε καρδιές η μόνη επιζήσασα του μοιραίου Χιούι - ΒΙΝΤΕΟ

Ράγισε καρδιές η Αρχιλοχίας, Βασιλική Πλεξίδα, η οποία γλίτωσε από θαύμα, στη συντριβή του ελικοπτέρου ΧΙΟΥΙ στην Ελασσόνα και έδωσε το...


Ράγισε καρδιές η Αρχιλοχίας, Βασιλική Πλεξίδα, η οποία γλίτωσε από θαύμα, στη συντριβή του ελικοπτέρου ΧΙΟΥΙ στην Ελασσόνα και έδωσε το «παρών» στο μνημόσυνο των τεσσάρων συναδέλφων της.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του kranosgr.blogspot.gr, η Αρχιλοχίας κάθισε πίσω από τους συγγενείς των νεκρών αξιωματικών. Ήταν σιωπηλή με σκυμμένο το κεφάλι σαν να προσεύχονταν καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής. Η Βασιλική Πλεξίδα τίμησε με το δικό της τρόπο τους νεκρούς συναδέλφους της.

Μετά την απονομή του μεταλλίου εξόχου πράξεως στις οικογένειες των Αξιωματικών, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ενημέρωσε τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη για την παρουσία της Αρχιλοχία και κατευθύνθηκαν προς το μέρος της, όπου συνομίλησαν για λίγο μαζί της.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση