GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιούνκερ απόλαυσε ουζομεζέδες με θέα τον Θερμαϊκό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ διανυκτέρευσε σε γνωστό ξενοδοχείο της νέας παραλίας στη Θεσσαλονίκη μετά την αναγόρευση του σε επίτιμο διδάκτορα τ...


Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ διανυκτέρευσε σε γνωστό ξενοδοχείο της νέας παραλίας στη Θεσσαλονίκη μετά την αναγόρευση του σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ και το πρωί της Παρασκευής απόλαυσε ελληνικούς μεζέδες.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν αναχωρήσει από τη συμπρωτεύουσα ξέκλεψε λίγο χρόνο μαζί με τον εκπρόσωπο του, Μαργαρίτη Σχοινά και μετέβη στην ανατολική πλευρά της παραλίας για να γευτεί με θέα τον Θερμαϊκό ελληνικούς ουζομεζέδες.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν ήταν πολύ χαλαρός και ευδιάθετος. Συνομιλούσε με συνεργάτες και φίλους.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

1 σχόλιο

  1. Ανώνυμος29 Ιουνίου 2017 - 10:00 μ.μ.
    Τι έκανε λέει;;;
    Ο Γιούνκγερ... επίτιμος καθηγητής στο ... ΑΠΘ;;;

    Ανοιχτή Προσβολή στο Όνομα Του Αριστοτέλη και στον Ίδιο τον Αριστοτέλη με Ταύτιση Του ΑΠΘ με Νεκρόφιλους!!!

    Αλλά τι περιμένεις από μια Χώρα που διώχνει τόσο τους Επιστήμονες στο Εξωτερικό όσο και γενικά τον Λαό της Αυτής Χώρας!!!

    Η "Ελληνική" Εξουσία Είναι Εχθρός Της Ελλάδος τόσο στον Ακαδημαϊκό Τομέα όσο και στον Πολιτικό!

    Γενικά και Ειδικά: ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΌ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ! Έχουν Τα Ίδια Χαρακτηριστικά Τα ΕλιτοΝαζιστοΦασιστικά που Έχουν οι Βρετανοί Αποικιοκράτες και τα ΕλιτοΣιωνιστικά Ναζοί (παραπομπή στο έργο: Ο Μεγάλος Δικτάτωρ του Τσάρλι Τσάπλιν!)!!!


    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ Ο-Λ-Α ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΑ (Από το "21" μέχρι Τώρα/Σήμερα ΌΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ Η ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΗ!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!)!!!


    .........
    ........

    Δεν θα Αναφερθώ Σε Πολιτική αλλά στην Φιλοσοφία Του Είναι και Γίγνεσθαι!

    Μέχρι και ο Αριστοτέλης Ταρακουνήθεικε διότι το Πανηστήμιο Που φέρει Το Όνομα Του Ξέπεσε Τόσο!

    Ο J.C.J. Από τουλάχιστον της Πρωθυπουργίας του στο Λουξεμβούργο έδειξε τον ΕλιτοΝαζιστοΦασιστική του ιδεολογία! Με Τους Νόμους που έφτιαξε τότε για τα μονοπώλια της Ευρώπης να αποφεύγουν τους φόρους στα Κράτοι που δραστηριοποιούνται!

    Και γιαυτό το Καπιταλιστικό Κεφαλαίο τον Έκανε Πρόεδρο της Κομισιόν!

    Κοιτάξτε το βιογραφικό του J.C.J.!

    Ο Νεκρόφιλος αυτός στην Ιδεολογική του Αντίληψη Είναι Φανατικός Ανθέλληνας! Γιαυτόν Δεν Υπάρχουν Έλληνες Έχουν Εξαφανιστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια από Σλαύβους Οθωμανούς Σαρακινούς Κέλτες Γότθους... (και προσθέτουμαι και ΕΜΕΙΣ ΑΠΌ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ)!!!

    Αυτός Είναι! Την βλέπει Την Ελλάδα Ως Χώρα ΤΩΝ Ελλήνων... ΧΩΡΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

    Εσείς Λακέδες Αυτών Τιμάται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση