GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καμπανάκι» για Ολυμπιακό ενόψει Παρτιζάν

«Προειδοποίηση» ενόψει Παρτιζάν για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν κενά διαστήματα και λίγες ιδέες επιθετικά, μένοντ...


«Προειδοποίηση» ενόψει Παρτιζάν για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν κενά διαστήματα και λίγες ιδέες επιθετικά, μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μπεσνίκ Χάσι παρέταξε και πάλι τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-2-3-1, όπως είχε κάνει και στα φιλικά του Βελγίου, δίνοντας για πρώτη φορά φανέλα βασικού στους Γιάγκος Βούκοβιτς και Εμάνουελ Εμενίκε, ενώ ο Στάικος Βεργέτης επέλεξε το 4-4-2, με Πάμπλο Μάσα και Μιχάλη Μανιά ως επιθετικό δίδυμο.

Οι πρωταθλητές μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, με έναν πολύ ορεξάτο Φελίπε Πάρντο, και είχαν τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο, με τον Εμενίκε (7'), τον Ρομαό (15') και κυρίως τον Οφόε, το σουτ του οποίου από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή στο 25ο λεπτό σταμάτησε με δυσκολία ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Οι Αρκάδες όμως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με κεφαλιά του Μιχάλη Μανιά στο 29ο λεπτό, μετά από ωραία σέντρα του Νίκου Καλτσά και λανθασμένη αμυντική αντίδραση του Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος μπορούσε να «καθαρίσει» τη φάση στον αέρα. Το 0-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Αθανασιάδης σταμάτησε το επικίνδυνο σουτ του Πάρντο στο 35', μετά από ατομική ενέργεια του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού.

Στην ανάπαυλα ο Αλβανός προπονητής έριξε στη «μάχη» τους Νικολάου, Μαρτίνς, Καρσελά και Ανσαριφάρντ, ενώ ο κ. Βεργέτης άλλαξε σχεδόν όλη την εντεκάδα του. Ο Μεχντί Καρσελά ήταν αυτός ο οποίος ισοφάρισε στο τελικό 1-1, με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση μετά από λανθασμένη απομάκρυνση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στο 55' και ενώ λίγο νωρίτερα ο Μάρκο Μάριν είχε χάσει μια ευκαιρία, πλασάροντας από πλάγια θέση.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο τελευταίο ημίωρο, με τον Στέφανο Καπίνο να μπλοκάρει την εκτέλεση φάουλ του Σεντρίκ Γκοντό στο 68' και την κεφαλιά του Δημήτρη Νικολάου από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Φορτούνη στο 83' να περνάει άουτ. Στο 87ο λεπτό ο «υδραυλικός» Καρσελά σούταρε έξω από την περιοχή των Αρκάδων, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ, στην καλύτερη στιγμή των ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Χάσι μπορεί να κρατήσει ενόψει Παρτιζάν την πληθωρική παρουσία του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε στη μεσαία γραμμή της ομάδας του, την ποιότητα και την όρεξη που δείχνουν οι Πάρντο - Καρσελά στις πτέρυγες και ενδεχομένως την σταθερότητα του (κάπως βαρύ) Ρομαό τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως ανασταλτικός μέσος, ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα στο κομμάτι της άμυνας και της αποτελεσματικότητας μπροστά στην αντίπαλη εστία τα οποία χρήζουν άμεσης διόρθωσης.

Ολυμπιακός (Χάσι): Kαπίνο, Ελαμπντελαουί (72' Φιγκέιρας), Σισέ (46' Νικολάου), Βούκοβιτς (46' Μαρτίνς), Κούτρης (86' Ντε λα Μπέγια), Ρομαό, Οφόε (77' Σιώπης), Φορτούνης (89' Μανθάτης), Πάρντο (46' Καρσελά), Μάριν (68' Σεμπά), Εμενίκε (46' Ανσαριφάρντ)

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρόμπερτ, Ιγκλέσιας, Στανισάβλιεβιτς, Μαντίντα, Καλτσάς, Μάσα, Μανιάς

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση