GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη για την ΑΕΚ κόντρα στην Κορόνα

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 την πολωνική Κορόνα Κιέλτσε στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο σ...


Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 την πολωνική Κορόνα Κιέλτσε στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο συγκροτημάτων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως στην αναμέτρηση απέναντι στη Λβιβ Καρπάτι έτσι και σήμερα η Ένωση έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ήταν «σφιχτή» σε όλες τις γραμμές της κι έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, απέναντι σε μια ομάδα που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Πολωνίας σε 10 ημέρες.

Στα αρνητικά της συνάντησης για τους «κιτρινόμαυρους» ο τραυματισμός του Σιμόες, που αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο με πρόβλημα στον προσαγωγό και είναι ο δεύτερος σε 24 ώρες, μετά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από χθες στην ποδοκνημική ο Βράνιες.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Κλωναρίδης στο 27ο λεπτό και ήταν μια εξαιρετική εκτέλεση του νέου αποκτήματος της ΑΕΚ, ο οποίος σούταρε απευθείας με την μπάλα στον αέρα μετά την κόντρα του Ζουμπρόβσκι στην προσπάθεια του Μάνταλου, για να στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκοστόμσκι.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι, Γκόρσκι, Ζουμπρόβσκι, Τσιγκρίνσκι, Μπάμπης και Βλαχομήτρος.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο (46΄ Μπακάκης), Τζανετόπουλος (46΄ Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι (87΄ Γιαννούτσος), Βινίσιους (46΄ Λόπες), Αϊντάρεβιτς (46΄ Γιόχανσον), Σιμόες (23΄ Γαλανόπουλος, 81΄ Αλμέιδα), Κλωναρίδης (67΄ Μπάμπης), Τρίστασον (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (62΄ Βλαχομήτρος), Γιακουμάκης (46΄ Λιβάια).

ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ (Τζίνο Λετιέρι): Γκοστόμσκι (46΄ Αλομέροβιτς), Ριμάνιακ (83΄ Πόνσκι), Κοβάτσεβιτς (73΄ Αργύρης), Κβίτσιεν (62΄ Μπάρι), Καλάστε, Μόζντζεν (70΄ Μις), Ζουμπρόβσκι (46΄ Μάτος), Τσεμπούλα (51΄ Κοσακίεβιτς), Αανκούρ (70΄ Αμπάλο), Τζούκιτς (70΄ Μρόζικ), Γκόρσκι (73΄ Σμόλαρτσικ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση