GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επίθεση Πολάκη κατά του ΣτΕ

Νέα επίθεση κατά του ΣτΕ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook. «Τώρα που διαθέτουμε τον μ...


Νέα επίθεση κατά του ΣτΕ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

«Τώρα που διαθέτουμε τον μηχανισμό και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγάδες (με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ένα χρόνο τα στελέχη του Υπουργείου οικονομικών)

έρχεται το ΣτΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία.

Δηλαδή να κουκουλώσει τη ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού, των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτι στην Υγεία!

Πείτε μου τώρα για εξελίξεις στο "νομικό πολιτισμό " που είμαι αστοίχειωτος, περί δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν τώρα που κινδυνεύουν οι "πυλώνες του έθνους" που είναι στις λίστες!

Άλλα όπως είπε και σήμερα ο Αλέξης "το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι".» έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

1 σχόλιο

  1. Έχει δίκιο σε ΑΥΤΌ ο Πολάκης...Οι ανώτεροι δικαστές μπορεί να έχουν πολλούς φίλους που έπρεπε να τους δικάζουν..Η πλειονότητα της δικαιοσύνη είναι για τα ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ και δυστυχώς συνεχίζει να είναι με ελάχιστες εξαιρέσεις ...το προδικαστικό ΖΕΙ και βασιλεύει..

    Αυτή τη εποχή έχω χρόνο και ψάχνω την Ελληνική νομοθεσία ΞΈΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ απαρτίζετε ο φορολογικός ΝΟΜΟΣ;;; ΚΡΑΤΗΘΕΊΤΕ.. από 110.000 χιλιάδες σελίδες ,και ας βγει ΕΝΑΣ νομικός η εφοριακός να με διαψεύσει...ΞΈΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΒΡΉΚΑ για να γλιτώνεις αν έχεις καλό δικηγόρο με κολλητούς δικαστές..ΈΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΡΥΠΕΣ..

    Και μετά σου λέει ο Σημίτης αν έχεις στοιχεία πήγαινε στην δικαιοσύνη .. Δεν ξέρω τι να κάνω να γελάσω η να κλάψω;;

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση