Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

  Ο Τζανακόπουλος για την εισβολή του Ρουβίκωνα: Έγινε μια ακτιβιστική ενέργεια, η αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε


  Την εισβολή του "Ρουβίκωνα" στο προαύλιο της Βουλής σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

  Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι "έγινε μια ακτιβιστική ενέργεια, η Αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει, και δεν υπάρχει νόημα στο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο ζήτημα".

  Ερωτηθείς σχετικά με δημοσιεύματα για το περιστατικό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε: "τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τη 15η Ιουνίου η Ν.Δ. και μεγάλη μερίδα του αντιπολιτευόμενου Τύπου, προσπαθούν να βρουν διάφορα ζητήματα πάνω στα οποία επιχειρούν να στήσουν μια αντιπολιτευτική ατζέντα που στοχεύει στη δημιουργία της εντύπωσης ότι γενικώς τα πράγματα είναι αποσταθεροποιημένα, υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ασφάλεια στους πολίτες. Δε νομίζω όμως ότι η Ν.Δ. μπορεί να τα καταφέρει. Η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας δεν έχει σχέση με αυτό και η πλειονότητα της κοινωνίας το καταλαβαίνει".
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Τζανακόπουλος για την εισβολή του Ρουβίκωνα: Έγινε μια ακτιβιστική ενέργεια, η αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε Rating: 5 Reviewed By: Press- gr