GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννης: Μπορούμε να επιβιώσουμε μόνο αν συνεννοηθούμε για τα βασικά

Το στοίχημα για όλους είναι η επόμενη μέρα της Περιφέρειας, τονίζει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή τ...


Το στοίχημα για όλους είναι η επόμενη μέρα της Περιφέρειας, τονίζει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, παραμονή του δεύτερου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη και Πέμπτη στη Λαμία, παρουσία του Πρωθυπουργού.

Ερωτηθείς για το μήνυμα που θα ήθελε να εκπέμψει το συνέδριο αυτό ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, απαντά: «Να γίνει "ξυπνητήρι" για αυτή και την εκάστοτε κυβέρνηση». «Το μήνυμα πρέπει να είναι σαφές: Μπορούμε να επιβιώσουμε μόνο αν συνεννοηθούμε για τα βασικά, τα αναγκαία και τα σοβαρά. Έτσι προχωρήσαμε στην Στερεά Ελλάδα» συμπληρώνει.

Ο κ. Μπακογιάννης χαρακτηρίζει «θετικό ότι ανοίγει μία συζήτηση με τον Πρωθυπουργό». «Ελπίζω και εύχομαι να αφήσει κάτι πίσω του. Το στοίχημα για όλους μας είναι η επόμενη μέρα της Περιφέρειας» σημειώνει.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στη συνέντευξή του, επιμένει εξάλλου, στο πρόβλημα της υποχρηματοδότησης που αντιμετωπίζει η Περιφέρειά του, πρόβλημα που υπογράμμισε και στην πρόσφατη επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό.

«Οφείλουμε, όσο μπορούμε, να προσφέρουμε ένα λιμάνι από αυτό το τσουνάμι της κρίσης που μας έχει χτυπήσει. Για να είμαστε ρεαλιστές. Για να κάνεις ανάπτυξη πρέπει να έχεις μία ποιοτική καθημερινότητα και αυτό το πετυχαίνεις όταν μπορείς να παρεμβαίνεις κάθε στιγμή, κάθε λεπτό και παντού. Η καθημερινότητα είναι το γήπεδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εμείς παίζουμε μπάλα εντός γηπέδου. Καλά τα μεγάλα ταξίδια αλλά πρέπει να έχεις δρόμους για να τα κάνεις...» καταλήγει ο κ. Μπακογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση