ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Προσβλητικές διεθνείς συσκέψεις

Share it:
Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης. 

Το ότι κατ’ επανάληψη συναντόμεθα με τους στυγνούς κατακτητές της Κύπρου και ζητούμεν, να είναι πιο διαλλακτικοί στην σκληρότητα, αποτελεί μάλλον ταπείνωση και ηττοπάθειαν! Δεν είναι δυνατόν να συνδιαλεγόμεθα με κατακτητές μέρους της χώρας μας. Εφ’ όσον είναι κατακτητές πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ανάλογον τρόπον.

Σαράντα χρόνια έχουν καταπατήσει την μισήν Κύπρον οι τούρκοι. Ψηφίσματα του ΟΗΕ τότε ανεφέρθηκαν στην αποχώριση!! Μηδέν το αποτέλεσμα. Αντί αυτών, μετά πάροδον καιρού και αφού οι κατακτητές συνέπηξαν «κράτος» τα κατεχόμενα, έτυχαν ευμενούς υποδοχής από την διεθνή κοινότητα! Ο προηγούμενος «αρχηγός» του ψευδοκράτους εκλήθη στον ΟΗΕ ένδεκα (11) φορές για να συσκεφθούν προς λύση στο Κυπριακόν. Ήταν σε όλα αρνητικός όπως ήταν φυσικόν και όπως δεν μπόρεσαν να συνειδητοποιήσουν οι σκεφθέντες όμοιες συναντήσεις. Τέτοιες συσκέψεις γίνονται άνευ της συμμετοχής των κατακτητών. Η πρόσκλησή τους εμμέσως τους αναγνωρίζει ως «κράτος». Άρα πρόκειται για ματαιοπονίαν και έμμεση ενδυνάμωση των κατακτητών!!!

Το αυτό συνέβη και τώρα στην Γενεύην! Δέκα μέρες όλοι οι συσκεπτόμενοι είχαν αγκαλιά τον «αρχηγόν του ψευδοκράτους», τον κατακτητήν και τον φιλοξενούσαν, συνομιλούσαν μαζί του, χειραψίες και τρυφερότητες, φωτογραφίες και τα τοιαύτα!!

Φυσικά ήταν σε όλα αρνητικός. Δεν είναι δυνατόν να αποχωρισθεί τον παράδεισον που άρπαξε βιαίως!! Ο ΟΗΕ έπρεπε να αποφασίσει χωρίς την συμμετοχήν των κατακτητών.

Εφ’ όσον προέβησαν σε σύσκεψη με συμμετοχήν και επί ίσοις όροις των κατακτητών, το λάθος ήτο μέγα και η αποτυχία δεδομένη. Και εφ’ όσον ανάλογες περιπτώσεις έχουν συμβεί στο παρελθόν με προδιαγεγραμμένην την αποτυχίαν, γιατί γίνονται;; Εμμέσως αναγνωρίζουν ως «κράτος» την κατακτημένην μισήν Κύπρον!!!

Οι τούρκοι στην Κύπρον είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Εκείνη αποφασίζει για όλους τους πολίτες χωρίς διάκριση. Και η Κυπριακή Δημοκρατία έπρεπε να είναι στην σύσκεψη και όχι οι «αττίλες» της!

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει σε εμάς τους αγράμματους Έλληνες, βάσει ποιας λογικής, συσκέπτονται και προσπαθούν να συναποφασίσουν με τον κατακτητήν;; Γιατί γίνονται ομοτράπεζοι, μ’ εκείνον που «κατεβρόχθησε» το ήμισυ του γεύματος και επωφθαλμιά και το υπόλοιπον;
Share it:
Reactions:

Γνώμες

Στρατουδάκης

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση