GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλή γιορτή για την ΑΕΚ: Πρόκριση και οικοδομική άδεια

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί αύριο Τρίτη στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να πάρει μέρος ...


Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί αύριο Τρίτη στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να πάρει μέρος σε μια διπλή γιορτή. Συγκεκριμένα την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση της ομάδας στα πλέι οφ του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"H ΠΑΕ ΑΕΚ σας καλεί αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση της ομάδας μας στα πλέι οφ του Champions League.

Eνα όνειρο ζωής των φιλάθλων μας γίνεται πραγματικότητα ταυτόχρονα με την επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ολοι μαζί στη μεγάλη διπλή γιορτή της ΑΕΚ! Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ολοι μαζί στο μεγαλύτερο βράδυ της σύγχρονης ιστορίας μας!

Το μεγάλο μας όνειρο βρίσκεται πλέον στα δικά μας χέρια!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση