GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

G20: Νέες συγκρούσεις σήμερα το πρωί μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στο Αμβούργο

Νέα επεισόδια ξέσπασαν σήμερα το πρωί στους δρόμους του Αμβούργου μετά το τέλος της συνόδου της G20, με τους διαδηλωτές να βάζουν φωτιά ...


Νέα επεισόδια ξέσπασαν σήμερα το πρωί στους δρόμους του Αμβούργου μετά το τέλος της συνόδου της G20, με τους διαδηλωτές να βάζουν φωτιά σε αυτοκίνητα, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία στο Twitter.

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μετά το τέλος της συνόδου στη συνοικία Σάντσεν, όπου από την Πέμπτη έχουν σημειωθεί πολλές συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας.

Εξοπλισμένοι με μπουκάλια και επιτιθέμενοι σε αυτοκίνητα, τα οποία πυρπόλησαν, οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από την αστυνομία με δακρυγόνα και αντλίες νερού, πρόσθεσε η γερμανική αστυνομία.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία χθες Σάββατο, 213 μέλη της έχουν τραυματιστεί από την Πέμπτη, ενώ έχουν γίνει 143 συλλήψεις.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστός ο αριθμός των τραυματιών μεταξύ των διαδηλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση