GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! «Σε gay bar στο Γκάζι γνωστός πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ...»

Eπίθεση μέσω του λογαριασμού του στο Τwitter εξαπέλυσε ο  πρώην διοικητής του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ», Θεόδωρος Γιάνναρος σε βάρος βουλευτή ...

Eπίθεση μέσω του λογαριασμού του στο Τwitter εξαπέλυσε ο  πρώην διοικητής του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ», Θεόδωρος Γιάνναρος σε βάρος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως έγραψε:
«Σε gay bar στο Γκάζι, γνωστός πολιτικός Συριζα, με ζαρωμένη μούρη, εισήλθε με την αγαπημένη του…Μήτσο!».



Μάλιστα παρά τις αντιδράσεις επέμεινε στην ανάρτησή του και επανήλθε με νέα προκλητική ανάρτηση: «Σε ένα πολιτικό δεν αρμόζει να προκαλεί! Έγραψα ότι είδα & σε όποιον αρέσει. Φίλη με πρόετρεψε να το κατεβάσω & ήταν λάθος! Παίρνουν θάρρος!», ανέφερε.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα και υπό την πίεση των έντονων αντιδράσεων ο κ. Γιάνναρος επανήλθε και κατέβασε τις αναρτήσεις του γράφοντας: «Κάποιες φορές η συζήτηση δίνει λύσεις και καθοδηγεί κινήσεις! Κρίνω πως όπως το ανέβασα, έτσι το κατεβάζω!
Ελπίζω κάποιοι να κατάλαβαν…»



Υπενθυμίζεται πως ο Θοδωρής Γιάνναρος υπήρξε Διοικητής του Ελπίς και αποπέμφθηκε τον Δεκέμβριο του 2015, κατηγορούμενος για προνομιακή μεταχείριση του αδερφού του Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια νοσηλείας του.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση