Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

  Γιούνκερ προς Θεοδωράκη: «I know. The river»


  Θερμό τετ α τετ με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, είχε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, στο περιθώριο της τελετής που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με αφορμή την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

  Σύμφωνα με το protagon.gr, τις συστάσεις μεταξύ των δύο ανδρών έκανε ο διευθυντής της αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης. «You know Stavros», είπε στον κ. Γιούνκερ ο κ. Καρβούνης και ο πρόεδρος της Κομισιόν απάντησε: «I know. The river». «Σταύρο, είσαι στον σωστό ευρωπαϊκό δρόμο. Συνέχισε να είσαι έτσι!», προσέθεσε ο κ. Γιούνκερ απευθυνόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 14 Ιουλ 2017, 5:09:00 μ.μ.

  Ανώνυμος29 Ιουνίου 2017 - 10:00 μ.μ.
  Τι έκανε λέει;;;
  Ο Γιούνκγερ... επίτιμος καθηγητής στο ... ΑΠΘ;;;

  Ανοιχτή Προσβολή στο Όνομα Του Αριστοτέλη και στον Ίδιο τον Αριστοτέλη με Ταύτιση Του ΑΠΘ με Νεκρόφιλους!!!

  Αλλά τι περιμένεις από μια Χώρα που διώχνει τόσο τους Επιστήμονες στο Εξωτερικό όσο και γενικά τον Λαό της Αυτής Χώρας!!!

  Η "Ελληνική" Εξουσία Είναι Εχθρός Της Ελλάδος τόσο στον Ακαδημαϊκό Τομέα όσο και στον Πολιτικό!

  Γενικά και Ειδικά: ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΌ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ! Έχουν Τα Ίδια Χαρακτηριστικά Τα ΕλιτοΝαζιστοΦασιστικά που Έχουν οι Βρετανοί Αποικιοκράτες και τα ΕλιτοΣιωνιστικά Ναζοί (παραπομπή στο έργο: Ο Μεγάλος Δικτάτωρ του Τσάρλι Τσάπλιν!)!!!


  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ Ο-Λ-Α ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΑ (Από το "21" μέχρι Τώρα/Σήμερα ΌΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ Η ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΗ!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!)!!!


  ..............
  ......?...


  Δεν θα Αναφερθώ Σε Πολιτική αλλά στην Φιλοσοφία Του Είναι και Γίγνεσθαι!

  Μέχρι και ο Αριστοτέλης Ταρακουνήθεικε διότι το Πανηστήμιο Που φέρει Το Όνομα Του Ξέπεσε Τόσο!

  Ο J.C.J. Από τουλάχιστον της Πρωθυπουργίας του στο Λουξεμβούργο έδειξε τον ΕλιτοΝαζιστοΦασιστική του ιδεολογία! Με Τους Νόμους που έφτιαξε τότε για τα μονοπώλια της Ευρώπης να αποφεύγουν τους φόρους στα Κράτοι που δραστηριοποιούνται!

  Και γιαυτό το Καπιταλιστικό Κεφαλαίο τον Έκανε Πρόεδρο της Κομισιόν!

  Κοιτάξτε το βιογραφικό του J.C.J.!

  Ο Νεκρόφιλος αυτός στην Ιδεολογική του Αντίληψη Είναι Φανατικός Ανθέλληνας! Γιαυτόν Δεν Υπάρχουν Έλληνες Έχουν Εξαφανιστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια από Σλαύβους Οθωμανούς Σαρακινούς Κέλτες Γότθους... (και προσθέτουμαι και ΕΜΕΙΣ ΑΠΌ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ)!!!

  Αυτός Είναι! Την βλέπει Την Ελλάδα Ως Χώρα ΤΩΝ Ελλήνων... ΧΩΡΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

  Εσείς Λακέδες Αυτών Τιμάται!!!

  Item Reviewed: Γιούνκερ προς Θεοδωράκη: «I know. The river» Rating: 5 Reviewed By: Press- gr