GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kούρδοι και Αμερικανοί πολεμούν εναντίον του Άσαντ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ " Η Συρία... ανήκει στους Σύρους "! Η Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύΕλλάδας-Συρίας χαι...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η Συρία... ανήκει στους Σύρους"!

Η Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύΕλλάδας-Συρίας χαιρετίζει τις... νίκες του Συριακού λαού, των στρατεύσιμων παλικαριών του Αραβικού στρατού της Συρίας και του άξονα της Αντίστασης εναντίον των μισθοφόρων φονιάδων της “αραβικής άνοιξης made in USA”.
Μετά την αποτυχία των ιμπεριαλιστών να εγκαθιδρύσουν σκοταδιστικό, δήθεν “μουσουλμανικό” καθεστώς στη Συρία, την αποτυχία αυτής της χυδαίας καμπάνιας συκοφάντησης του Συριακού λαού και των δήθεν “χημικών επιθέσεων” από το “αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ”, αφού ναυαγούν τα σχέδια καταλήστευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας κι αποκαλύπτονται συνεχώς οι νέοι “ηγέτες” που προσπαθεί να πλασάρει η δύση ως εκπροσώπους των φονιάδων του “ελεύθερου στρατού της Συρίας” (FSA), την ήττα του ιμπεριαλισμού στη Συρία, τα σχέδια για μια “Νέα Μέση Ανατολή” και Βαλκανιοποίηση της Συρίας, πέρασαν σε μια νέα φάση.
Τώρα οι ιμπεριαλιστές βάζουν μπροστά τους Κούρδους, τους συμμαχητές του FSA, τους λακέδες των σιωνιστών, σε μια προσπάθεια διαίρεσης της Συριακής γης.
Οι Κούρδοι, φιλοξενούμενοι και προστατευόμενοι στη Συρία, όπως οι Αρμένιοι κι οι Παλαιστίνιοι, βρήκαν κι απολαμβάνουν πλήρη δικαιωμάτων που δεν έχουν προηγούμενο στο διεθνές δίκαιο: ίσα δικαιώματα με τους πολίτες της Συρίας, πλήρη και ΔΩΡΕΑΝ Παιδεία και Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαιδευτικό προσωπικό που επιβαρύνει τη Συριακή εθνική οικονομία για διδασκαλία της γλώσσας τους και του πολιτισμού τους, αλλά και πέραν των δικαιωμάτων των Σύρων πολιτών (δωρεάν ηλεκτρισμό, νερό, ταξιδιωτικά έγγραφα κ.α.π.).
Οι Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών ξέχασαν πως στη Συρία βρήκε πάντα προστασία ο Οτσαλάν, μέχρι να τον παραδώσουν στο τουρκικό φασιστικό καθεστώς. Ξέχασαν πως είναι προνομιακοί ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας και δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει.
Οι Παλαιστίνιοι δεν ξέχασαν ποτέ πως η Συρία είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αραβική χώρα που παρέχει ίσα δικαιώματα στους Παλαιστίνιους από τον ξεριζωμό του '48 μέχρι σήμερα.
Οι Αρμένιοι, ουσιαστικά τα “αφεντικά” της Συριακής οικονομίας στο Χαλέπι, στη βιομηχανική πρωτεύουσα της Συρίας, δεν ξέχασαν ΠΟΤΕ τι είναι η Συριακή γη για τους Αρμένιους. Πως να ξεχάσεις τον “Αρμένικο Μυστικό Στρατό” και τον πατέρα Άσαντ...
Ακόμη και έδρες στη Βουλή της Συρίας, αποκλειστικά για την αντιπροσώπευση των μειονοτήτων που ζουν στη χώρα ώστε να αντιπροσωπεύονται έχουν θεσμοθετηθεί Συνταγματικά: Κούρδοι, Αρμένιοι, Χριστιανοί, Εβραίοι...
Τώρα Κουρδικές δυνάμεις, μαζί με τον fsa, τους “μετριοπαθείς” τζιχαντιστές, αμερικανούς και ισραηλινούς πολεμούν τον Αραβικό στρατό της Συρίας.
Οι μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη: “Μέχρι τέλους, μέχρι την απελευθέρωση και της τελευταίας σπιθαμής Συριακής γης”, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος Άσαντ.
Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας εναντίον της αποικιοκρατίας είχε ένα και μοναδικό σύνθημα: “Η Συρία ανήκει στους Σύρους”.
Ο λαός της Συρίας, οι ελεύθεροι του κόσμου, οι δυνάμεις της προόδου στην Ευρώπη στο πλευρό της Συρίας κι εναντίον των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών και του σιωνισμού!
"Η Συρία... ανήκει στους Σύρους"!
Aθήνα, 29 Ιούνη 2017
Για την Επιτροπή
Νάσος Ζαγγογιάνης, μέλος Δ.Σ., υπεύθυνος Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση