GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Τα μέτρα που περάσαμε εμείς «είναι πολύ πιο light» - ΒΙΝΤΕΟ

Χαρακτηρίζοντας θετική εξέλιξη τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για πρώτη φορά από το 2010, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης κα...


Χαρακτηρίζοντας θετική εξέλιξη τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για πρώτη φορά από το 2010, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι έχουν τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας υποστηρίζοντας πως «κάποιοι έφαγαν με δέκα μασέλες», μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε αναφορικά με τη συμφωνίας Αθήνας-δανειστών ότι η κυβέρνηση είχε το «θάρρος» να θέσει σε δοκιμασία έναν επώδυνο συμβιβασμό.
«Αυτά που περάσαμε εμείς είναι πολύ πιο light από αυτά που πέρασαν με βία, με ΜΑΤ, από το 2010», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

2 σχόλια

  1. Στην ΕΡΤ οδεύει ο Λυριτζής....Ο αναμεταδότης της είδησης ότι ο Φύσσας πέθανε για το ποδόσφαιρο!

    δώ και λίγες μέρες όταν έγινε γνωστό ότι ο Λυριντζής φεύγει από τον ΣΚΑΙ, Μπεκιάρηδες και λοιποί αυριανιστές του ΣΥΡΙΖΑ προετοίμαζαν το έδαφος αναφέροντας ότι ο Λυριντζής δεν άντεξε την γραμμή ΝΔ του ΣΚΑΙ....... Βέβαια στον ΣΚΑΙ που είναι φιλικός με την ΝΔ ήταν ο Λυριντζής από την εποχή Σαμαρά μέχρι σήμερα πράγμα που δεν τον είχε ενοχλήσει, απλά βρέθηκε δουλίτσα στην ΕΡΤ του Παππά!

    Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Βασίλη Λυριτζή και του Στρατή Τριλίκη στην ΕΡΤ. Ο Β. Λυριτζής από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, διαβάζουμε στις Τυπολογίες και ανατριχιάζουμε!

    Εμείς στην φωτογραφία σας θυμίζουμε ότι στο πρωϊνάδικο του ΣΚΑΙ το 2013 ο Λυριντζής μαζί με τον Οικονόμου μας ενημέρωναν ότι ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε για "ποδοσφαιρικές διαφορές"...

    Αυτόν παίρνετε στην ΕΡΤ, ξεφτιλισμένοι Συριζαίοι που έχετε συνηθίσει να ξεπλένετε το τελευταίο διάστημα χρυσαυγίτες και χρυσαυγίτικες απόψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξεφτιλίσατε Συριζαίοι..... Δεν αποτελεί σεξισμό η κριτική για έναν θάνατο σε Αχτσιόγλου και Καφατσάκη

    Απίστευτες αντιδράσεις από Συριζαίους που σε κάθε κριτική σε γυναίκα-στέλεχος τους μιλάνε για σεξισμό!

    Και ενώ το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο από τον θάνατο της 62χρονης εργάτριας καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου από εξάντληση, καθώς και ο Δήμος επιβεβαιώνει ότι κλήθηκε να δουλέψει δύο βάρδιες σε ένα 24ωρο η Συριζαία Δήμαρχος Καφατσάκη όχι απλώς δεν έχει παραιτηθεί αλλά βάζει τον συριζέικο συφερτό να απαντάνε στις κριτικές εναντίον της ότι είμαστε σεξιστές!

    Μιλάμε βέβαια για την ίδια Δήμαρχο που πριν κάποιους μήνες εκκένωσε την κατάληψης της Βίλας Ζωγράφου με την συνδρομή των ΜΑΤ. Συριζαυγίτισα από τις λίγες, δηλαδή!

    Και βέβαια όταν τολμήσαμε χθες να θυμίσουμε ότι η Υπουργός Ανεργίας, Αχτσιόγλου για πρώτη φορά εδώ και τριάντα χρόνια δεν ενεργοποίησε με υπουργική απόφαση την απαγόρευση υπαίθριων εργασιών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα τις ώρες του καύσωνα πάλι σεξιστές μας είπαν!

    Ακούστε το καλά......Συριζαίοι!

    Είστε Δεξιά που εφαρμόζει Θατσερικές πολιτικές, αν και στα ματιά των αφελών ακόμα φαίνεται να περιφέρετε το σαρκίο της ηττημένης αριστεράς ο κόσμος της Αριστεράς, του Κινήματος σας φτύνει και σας έχει κατατάξει πολιτικά εκεί που ανήκετε. Στο ακραίο, φιλελεύθερο κέντρο!

    Και αν δεν θέλετε να ασκούμε κριτικές στις γυναίκες-στελέχη σας, να τις απομακρύνετε από θέσεις ευθύνης πράγμα που όντως θα ήταν σεξιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση