GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O ISIS καλεί τους «μοναχικούς λύκους» να χτυπήσουν στο Γουίμπλεντον - ΦΩΤΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στις βρετανικές αρχές μετά τον εντοπισμό ανεπίσημου λογαριασμού του Ισλαμικού Κράτους στο Telegram, όπου καλεί μ...


Συναγερμός έχει σημάνει στις βρετανικές αρχές μετά τον εντοπισμό ανεπίσημου λογαριασμού του Ισλαμικού Κράτους στο Telegram, όπου καλεί μέλη του που δρουν ως «μοναχικοί λύκοι», να επιτεθούν στο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον.

Οι τζιχαντιστές, μάλιστα, διαμένουν χάρτες με λεπτομέρειες για τις εγκαταστάσεις που διεξάγεται το τουρνουά, ενώ με μηνύματα παροτρύνουν τα μέλη τους να πραγματοποιήσουν τρομοκρατική επίθεση στην αθλητική διοργάνωση.

«Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής ζητούσαν από τους ‘μοναχικούς λύκους’ να δράσουν με τρόπο ανάλογο με αυτόν της επίθεσης που έγινε στις 22 Μαΐου στο «Μάντσεστερ Αρένα» και μάλιστα στα μηνύματα περιλάμβαναν και εικόνες από το συγκεκριμένο χτύπημα», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της SITE που είναι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων των τζιχαντιστών.

Οι τελικοί του Ουίμπλεντον διοργανώνονται στις 15-16 Ιουλίου. Οι διοργανωτές έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας και σε όλους τους χώρους υπάρχουν ένοπλοι αστυνομικοί, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για τον εντοπισμό εκρηκτικών μηχανισμών και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση