GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ! ΕΦΥΓΕ μόλις ανέβηκε στο βήμα ο εκπρόσωπος του Καμμένου...

Διάφορα σχόλια και επικριτικά δημοσιεύματα προκάλεσε το γεγονός ότι χθες Παρασκευή στο συνέδριο της ΔΗΣΥ την ώρα που ανέβηκε στο βήμα ο ...

Διάφορα σχόλια και επικριτικά δημοσιεύματα προκάλεσε το γεγονός ότι χθες Παρασκευή στο συνέδριο της ΔΗΣΥ την ώρα που ανέβηκε στο βήμα ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Γ. Μοίρας αποχώρησε ο παριστάμενος έως εκείνη την ώρα κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημ. Τζανακόπουλος...

Ο ίδιος ο Γ. Μοίρας μάλιστα σχολίασε δηκτικά δημοσίευμα με τίτλο "Ηχηρή απουσία Τζανακόπουλου στην ομιλία του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ"
Γιάννης Μοίρας
Δεν είναι ούτε αναληθής, ούτε άστοχη, η δημοσιογραφική παρατήρηση του eREPORTAZ. Πρόκειται όμως για φάουλ το οποίο χρεώνεται προσωπικά στον Δημ. Τζανακόπουλο και όχι συνολικά στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. οι σχέσεις του οποίου με τους ΑΝ.ΕΛΛ. είναι ισχυρές και αδιατάρακτες.

Λίγες ώρες αργότερα, επιχείρησε πάντως να τα "μαζέψει". Κι εκεί που έγραφε για "φάουλ", τώρα υποστήριξε:
Γιάννης Μοίρας
Κανένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά Τζανακοπουλου, τους Ανεξάρτητους Έλληνες ενδιαφέρει ότι γίναμε δεκτοί στο Συνέδριο και στο βήμα με εχθρική σιγή και μας ξεπροβόδισαν με ένα θετικό χειροκρότημα.
--------------------------------
Χαρακτηριστικό των αντιδράσεων στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ (!) ήταν και αυτό το δημοσίευμα:
Αφού άκουσε τις ομιλίες της κάθε μπροστάζτας του Μητσοτακισμού και της διαπλοκής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αποφάσισε πως ήταν η ώρα να φύγει απ΄το συνέδριο της λεγόμενης “δημοκρατικής συμπαράταξης” τη στιγμή που ήταν ν΄ανέβει στο βήμα, ο μοναδικός σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σ΄όλο το μαύρο μέτωπο, δλδ ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Γιάννης Μοίρας.
Κάτι το οποίο, ασφαλώς, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, αναλογιζόμενοι μάλιστα, πως ειδικά ο Γιάννης Μοίρας, έχει δώσει μάχες στα πάνελ της διαπλοκής, ξεμπροστιάζοντας τον ύπουλο και προπαγανδιστικό ρόλο των λεγόμενων και ως “ΜΜΕ” της αρπαχτής και του τσάμπα!!!
Αν μη ιι άλλο, θα περιμέναμε απ’ τον κ. Τζανακόπουλο, περισσότερο σεβασμό στους ΑΝΕΛ και τον κ. Μοίρα.
Υ.Γ Η κίνηση του κ. Τζανακόπουλου αποτέλεσε “βούτυρο στο ψωμί” διαφόρων φαιδρών τύπων που αυτοαποκαλούνται “δημοσιογράφοι” οι οποίοι μαζί με κάτι εξωκοινοβουλευτικά απολειφάδια, μηχανεύονται διαρκώς διάφορες ιστορίες, για να πλήξουν τη συγκυβέρνηση, τελώντας σε διατεταγμένη υπηρεσία!!!

3 σχόλια

  1. Το ξεφτιλίσατε Συριζαίοι..... Δεν αποτελεί σεξισμό η κριτική για έναν θάνατο σε Αχτσιόγλου και Καφατσάκη

    Απίστευτες αντιδράσεις από Συριζαίους που σε κάθε κριτική σε γυναίκα-στέλεχος τους μιλάνε για σεξισμό!

    Και ενώ το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο από τον θάνατο της 62χρονης εργάτριας καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου από εξάντληση, καθώς και ο Δήμος επιβεβαιώνει ότι κλήθηκε να δουλέψει δύο βάρδιες σε ένα 24ωρο η Συριζαία Δήμαρχος Καφατσάκη όχι απλώς δεν έχει παραιτηθεί αλλά βάζει τον συριζέικο συφερτό να απαντάνε στις κριτικές εναντίον της ότι είμαστε σεξιστές!

    Μιλάμε βέβαια για την ίδια Δήμαρχο που πριν κάποιους μήνες εκκένωσε την κατάληψης της Βίλας Ζωγράφου με την συνδρομή των ΜΑΤ. Συριζαυγίτισα από τις λίγες, δηλαδή!

    Και βέβαια όταν τολμήσαμε χθες να θυμίσουμε ότι η Υπουργός Ανεργίας, Αχτσιόγλου για πρώτη φορά εδώ και τριάντα χρόνια δεν ενεργοποίησε με υπουργική απόφαση την απαγόρευση υπαίθριων εργασιών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα τις ώρες του καύσωνα πάλι σεξιστές μας είπαν!

    Ακούστε το καλά......Συριζαίοι!

    Είστε Δεξιά που εφαρμόζει Θατσερικές πολιτικές, αν και στα ματιά των αφελών ακόμα φαίνεται να περιφέρετε το σαρκίο της ηττημένης αριστεράς ο κόσμος της Αριστεράς, του Κινήματος σας φτύνει και σας έχει κατατάξει πολιτικά εκεί που ανήκετε. Στο ακραίο, φιλελεύθερο κέντρο!

    Και αν δεν θέλετε να ασκούμε κριτικές στις γυναίκες-στελέχη σας, να τις απομακρύνετε από θέσεις ευθύνης πράγμα που όντως θα ήταν σεξιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ΕΡΤ οδεύει ο Λυριτζής....Ο αναμεταδότης της είδησης ότι ο Φύσσας πέθανε για το ποδόσφαιρο!

    δώ και λίγες μέρες όταν έγινε γνωστό ότι ο Λυριντζής φεύγει από τον ΣΚΑΙ, Μπεκιάρηδες και λοιποί αυριανιστές του ΣΥΡΙΖΑ προετοίμαζαν το έδαφος αναφέροντας ότι ο Λυριντζής δεν άντεξε την γραμμή ΝΔ του ΣΚΑΙ....... Βέβαια στον ΣΚΑΙ που είναι φιλικός με την ΝΔ ήταν ο Λυριντζής από την εποχή Σαμαρά μέχρι σήμερα πράγμα που δεν τον είχε ενοχλήσει, απλά βρέθηκε δουλίτσα στην ΕΡΤ του Παππά!

    Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Βασίλη Λυριτζή και του Στρατή Τριλίκη στην ΕΡΤ. Ο Β. Λυριτζής από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, διαβάζουμε στις Τυπολογίες και ανατριχιάζουμε!

    Εμείς στην φωτογραφία σας θυμίζουμε ότι στο πρωϊνάδικο του ΣΚΑΙ το 2013 ο Λυριντζής μαζί με τον Οικονόμου μας ενημέρωναν ότι ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε για "ποδοσφαιρικές διαφορές"...

    Αυτόν παίρνετε στην ΕΡΤ, ξεφτιλισμένοι Συριζαίοι που έχετε συνηθίσει να ξεπλένετε το τελευταίο διάστημα χρυσαυγίτες και χρυσαυγίτικες απόψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεισάχθεια για τους εγκληματίες.

    Η απόφαση 1738/2017 του ΣτΕ για παραγραφή των μη επιβεβαιωμένων φορολογικών αδικημάτων που επιτελέσθηκαν πέραν της πενταετίας, απαλλάσσει τους οικονομικούς εγκληματίες των λιστών Λαγκάρντ και Μπόργιανς.

    Αυτή η απόφαση έρχεται να δικαιώσει την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία καθυστερούσε τους συγκεκριμένους ελέγχους σκόπιμα, αφού στις λίστες υπάρχουν οι κατ’ επάγγελμα φοροφυγάδες: πολιτικοί-τσιράκια των μνημονίων, μεγαλοαπατεώνες επιχειρηματίες, μιντιάρχες κ.λ.π., που καταλήστεψαν το δημόσιο χρήμα. Είναι αυτοί που, ανάμεσα στα άλλα, αφήνουν ανασφάλιστους τους εργαζομένους τους και δεν τους δίνουν τους μσθούς τους επειδή «έτσι γουστάρουν»...

    Αυτοί οι μεγαλοκλέφτες υπολογίζεται ότι χρωστούν στο δημόσιο περισσότερα από 100 δισεκ. ευρώ. Είναι όλοι διακεκριμένοι φίλοι της κυβέρνησης και των υπόλοιπων μνημονιακών κομμάτων και ανήκουν στα κινήματα υπέρ της ευρωζώνης και τη ΕΕ.

    Το ΣτΕ και η κυβέρνηση υλοποίησαν την σεισάχθεια, όχι υπέρ των θυμάτων, αλλά υπέρ των ενόχων του εγκλήματος.

    Με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου παύει η δίωξη τριών μελών του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και έξι μελών του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων σχετικά με την υπόθεση της πώλησης και επαναμίσθωσης των 28 ακινήτων του Δημοσίου την περίοδο 2013 – 2014. Η ζημιά του Δημοσίου ανέρχεται σε 622 εκατομ. ευρώ.

    Την ίδια στιγμή 19 ένοχοι υπεξαίρεσης 6.000.000 ευρώ από το ταμείο του ΕΦΚΑ επέστρεψαν στις θέσεις τους ατιμώρητοι και φρέσκοι για να συνεχίσουν την ληστεία των χρημάτων των ασφαλισμένων. Το ίδιο συνέβη με υπάλληλο που υπεξαίρεσε 101.000 ευρώ επειδή δεν λειτουργεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο!!!

    Αμέτρητες είναι οι περιπτώσεις αθώωσης εγκληματιών είτε είναι μεγαλόσχημοι είτε είναι μικροαπατεώνες. Η διαφθορά επιβραβεύεται και καλλιεργείται συστηματικά.

    Είναι γνωστή η εντολή των τοκογλύφων να μην διώκονται εγκλήματα οικονομικού χαρακτήρα που διαπράττονται από στελέχη τραπεζών, επιχειρήσεων και οργανισμών που συνδέονται με τις πολιτικές της ΕΕ. Επειδή, όμως, όλες οι τράπεζες και όλοι οι οργανισμοί συνδέονται άμεσα με τις πολιτικές της ΕΕ και της ευρωζώνης η ατιμωρησία αφορά σε όλους. Η κυβέρνηση, με τον εμετικά δουλικό χαρακτήρα που την χαρακτηρίζει, αθωώνει τους πάντες, ακόμα και τους πορτοφολάδες και, πιθανότατα, ψάχνει να βρει ανάμεσά τους τα μελλοντικά πολιτικά στελέχη του συστήματος. Εμπίπτει στην σφαίρα της παροιμίας «είπαν στη γριά να χέσει κι αυτή... κ.λ.π.».

    Το σύστημα των μνημονίων στηρίζεται στο οικονομικό, πολιτικό και ποινικό έγκλημα. Του είναι απαραίτητος και χρήσιμος κάθε εγκληματίας, μικρός και μεγάλος. Η πολιτικές της τρόικας δεν θα μπορούσαν να επιβληθούν στον ελληνικό λαό αν δεν αναλάμβανε τη δουλειά ένα δυσώδες τσούρμο πολιτικών και οικονομικών παλιανθρώπων που σκοτώνουν τη μάνα τους για λεφτά.

    ΚΑΙ γαμώ την δικαιοσύνη μας.. ρε κωλοπασοκοι φέρεται πίσω τα δανικά ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση