GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: O κ. Τσίπρας ουσιαστικά ζητά συγγνώμη από τους Σαμαρο-Βενιζέλους

«Η Ελλάδα επανέρχεται στην αγορά ομολόγων με όρους χειρότερους από το 2014. Η κυβέρνηση ομολογεί ότι θέλει να επανέλθει στο 2014. Ο κ. Τ...


«Η Ελλάδα επανέρχεται στην αγορά ομολόγων με όρους χειρότερους από το 2014. Η κυβέρνηση ομολογεί ότι θέλει να επανέλθει στο 2014. Ο κ. Τσίπρας γλύφει εκεί που έφτυνε», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας είναι ότι ουσιαστικά ζητά συγγνώμη από τους Σαμαρο-Βενιζέλους, αλλά δεν έχει τη γενναιότητα να το κάνει.

Όπως είπε, "θα δούμε ποιοι πήραν αυτά τα ομόλογα αν είναι Έλληνες ή ξένοι ιδιώτες σημειώνοντας ότι έχουμε αγοράσει το μισό ομόλογο υπέρ του άρτιου με 102%".

«Το 2014 το σπρεντ ήταν 437 μονάδες βάσης και τώρα 487», τόνισε.

Μιλώντας για το θέμα Βαρουφάκη, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι οξύνεται το φαινόμενο με κάποιους που θέλουν να μιλήσουν, όπως και ο κ. Γκαλμπρέιθ, γιατί αισθάνονται ενοχές και στην πραγματικότητα πρόκειται για συνεργάσιμους μάρτυρες. «Αποκαλύπτεται ότι περάσαμε ξυστά από την καταστροφή», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο «το σχέδιο Βαρουφάκη ήταν απολύτως ένα κακό, παράλληλο νόμισμα που θα μας οδηγούσε έξω από το ευρώ».

Ερωτηθείς αν θα ιδρύσει κόμμα, απάντησε ότι δεν ασχολείται με τέτοια θέματα. "Ο ρόλος μου είναι να σκέφτομαι και να προτείνω και αυτό λειτουργεί υποβοηθητικά για το σύνολο της αντιπολίτευσης".

Σε άλλη ερώτηση αν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ, είπε ότι δεν θα γίνει Γεώργιος Μαύρος που εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ούτε Γεώργιος Παπανδρέου που μπήκε κάποτε στα ψηφοδέλτια του Παπάγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση