GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια κόντρα on air - Ασημακοπούλου σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Με ήξερες κι από χθες; - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης και η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου στην πρωινή εκπομπή του Α...


Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης και η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης που είχαν για την κατάσταση της οικονομίας η κ. Ασημακοπούλου είπε στον κ. Αραχωβίτη:

"Που ζείτε; Στον κόσμο έξω κυκλοφορείτε; Μιλάτε με κανέναν χριστιανό, με κανέναν άνθρωπο στην εκλογική σας περιφέρεια; Είχατε και φωτιές εκεί".

"Να βγείτε εσείς να μιλήσετε με κανέναν άνθρωπο από τα σαλόνια που έχετε μάθει" απάντησε ο κ. Αραχωβίτης προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κ. Ασημακοπούλου που είπε σε υψηλούς τόνους:

"Ποια σαλόνια κύριε, με ξέρατε κι εχθές; Με ήξερες και χθες και μου λες για σαλόνια; Ξέρεις πού γεννήθηκα, πού μεγάλωσα;"

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση