GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπανάτσιου: Εύλογες οι διαμαρτυρίες για τις χρεώσεις των τραπεζών στα POS

Να μειώσουν τις χρεώσεις στις συναλλαγές που γίνονται μέσω των POS καλεί τις τράπεζες, μέσω της συνέντευξής της, η υφυπουργός Οικονομικ...


Να μειώσουν τις χρεώσεις στις συναλλαγές που γίνονται μέσω των POS καλεί τις τράπεζες, μέσω της συνέντευξής της, η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, η οποία χαρακτηρίζει στο μεγαλύτερο βαθμό τους εύλογες τις διαμαρτυρίες, κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το ζήτημα αυτό.
«Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις παραμένουν ακόμη χρεώσεις και προμήθειες άλλων εποχών...», τονίζει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Κ. Παπανάτσιου.
Μάλιστα, όπως αναφέρει, «σε ορισμένες κατηγορίες λιανικής για τις οποίες τα περιθώρια μεικτού κέρδους είναι μικρά, όπως είναι τα τσιγάρα ή ο Τύπος, η χρέωση στη συναλλαγή είναι πραγματικό πρόβλημα». Το ζήτημα αυτό το έχει θέσει επανειλημμένα το υπουργείο Οικονομικών στις τράπεζες χωρίς να βρει την ανταπόκριση που θα ήθελε, σημειώνει η υφυπουργός.
Ωστόσο, προειδοποιεί ότι εγείρεται ζήτημα διασφάλισης των ίσων όρων ανταγωνισμού «που ενδεχομένως οφείλουν να το εξετάσουν οι αρμόδιες αρχές, όπως είναι η Επιτροπή Ανταγωνισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση