GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Εμείς θα επιτρέπαμε την συγκέντρωση των αστυνομικών και θα απαγορεύαμε των αναρχικών

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την απαγόρευση της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια, άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, μιλώ...


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την απαγόρευση της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια, άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.
«Θα απαγορεύσω τη συγκέντρωση ενός νομίμου σωματείου για λόγους δημόσιας τάξης και δεν θα απαγορεύσω ή θα την βάλω στο ίδιο τσουβάλι με τη συγκέντρωση αυτών που απειλούν τη δημόσια τάξη; Αυτός είναι ένας βαθύς παραλογισμός με τον οποίο πρέπει να τελειώνει η ελληνική κοινωνία. Δεν είναι οι νόμιμες συγκεντρώσεις νομίμων σωματείων το ίδιο με τις συγκεντρώσεις εκείνων που “λένε παιδιά εμείς θα τα κάνουμε μπάχαλο”», είπε ο κ. Βορίδης.
Ερωτηθείς ποια θα ήταν η διαχείριση της κατάστασης από τη ΝΔ εάν ήταν κυβέρνηση, τόνισε: «Να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της δημόσιας τάξης από αυτούς που προξενείται, δηλαδή από τους αναρχικούς».
Όπως είπε θα απαγόρευαν τη συγκέντρωση των αναρχικών και θα επέτρεπαν τη συγκέντρωση των αστυνομικών.
«Και θα φροντίζαμε ώστε να διαφυλαχθεί η δημόσια τάξη με τον κατάλληλο τρόπο προκειμένου να γίνει η συγκέντρωση των αστυνομικών», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση