GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διονύσης Χιόνης: Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κ. Γεωργίου πρέπει να έχει το ακαταδίωκτο

Μιλώντας στον realm 97.8, ο Διονύσης Χιόνης, καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σχολιάζον...


Μιλώντας στον realm 97.8, ο Διονύσης Χιόνης, καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σχολιάζοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του real.gr για την έντονη αντίδραση της Κομισιόν στην απόφαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου να αναιρέσει το βούλευμα, με το οποίο ο Ανδρέας Γεωργίου απαλλασσόταν από τις κακουργηματικές κατηγορίες ότι φούσκωσε το έλλειμμα το 2009, επεσήμανε:
«Αν οι δανειστές θεωρούν ότι υπάρχει πρόβλημα, ας προσφύγουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, να δημιουργήσουν ένα νομοθετικό πρότυπο, έτσι ώστε οποιοσδήποτε κρατικός λειτουργός έχει να κάνει με την Ευρωπαϊκή Ένωση ή δίνει στοιχεία να έχει το ακαταδίκαστο στη χώρα του».
Όπως υπογράμμισε, «ο Γεωργίου διορίστηκε από την ελληνική κυβέρνηση, δεν διορίστηκε από την ΕΕ, ούτε το Eurogroup. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχει το ακαταδίωκτο».
Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να είναι “ψεκασμένοι”, όλοι συμπεριλαμβανομένου εμού, της κ. Γεωργαντά και πολλών άλλων καθηγητών που αναφέρουν ότι δεν υπήρξε καμία σωστή επιστημονική προσέγγιση, για να καταλήξει το έλλειμμα του 2009 στο 15,1%».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση