GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: Να κατέβουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Δημήτρης Παπαδημούλης απηύθυνε έκκληση "να κατέβουν οι τόνοι ...


Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Δημήτρης Παπαδημούλης απηύθυνε έκκληση "να κατέβουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης".
"Αν μου πέφτει λόγος, να κάνω μία έκκληση, να κατέβουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Φυσικά, έχουμε διαφορές και πρέπει να τις συζητάμε, αλλά όχι σε ένα κλίμα εμφυλιοπολεμικού φανατισμού, καταστροφολογίας και μηδενισμού των πάντων, διότι από το πώς θα πάει η οικονομία της χώρας και η ίδια η χώρα τους επόμενους 13-14 μήνες, μέχρι το τέλος του τρίτου μνημονίου, θα επηρεαστεί η πορεία της χώρας τις επόμενες δεκαετίες και επομένως, αν πάει καλά, θα κερδίσει όχι μόνο αυτή η κυβέρνηση, αλλά όλες οι κυβερνήσεις που θα ακολουθήσουν" σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.
Στην επισήμανση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο πρώτος διδάξας στους υψηλούς τόνους αντιπολίτευσης, στο διάστημα που την άσκησε, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων "ουδείς αναμάρτητος, δεν ισχυρίζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε όλα καλά και τέλεια, είτε στη φάση που ήταν αντιπολίτευση ήταν στη φάση που είναι κυβέρνηση. Νομίζω όμως, ότι αυτήν τη στιγμή πρέπει να διδαχθούμε από θετικές και αρνητικές εμπειρίες και να προτάξουμε τον συμφέρον της χώρας, του λαού και κυρίως των πιο αδύναμων".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση