GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακλαμάνης: Τώρα που ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι όποτε κάνει εκλογές θα τις χάσει, θυμάται τη συναίνεση

Στην αναγκαιότητα τα δύο μεγάλα κόμματα να μπορέσουν να συνεννοηθούν σε ορισμένα μεγάλα θέματα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος...


Στην αναγκαιότητα τα δύο μεγάλα κόμματα να μπορέσουν να συνεννοηθούν σε ορισμένα μεγάλα θέματα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ απαντώντας στο ερώτημα εάν θα έπρεπε μετά από 7 χρόνια κρίσης να είχε αλλάξει το κλίμα στην επικοινωνία ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα είπε: "Επειδή θυμάμαι πάρα πολύ καλά, γι’ αυτό θα κάνω μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν, όταν εβάλετο πανταχόθεν, ακόμα και από πολλούς από εμάς μέσα στη ΝΔ, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που είχε πει στο ντιμπέιτ στον κ. Τσίπρα ότι όποιος κερδίσει να δεσμευτεί από τώρα όχι να συγκυβερνήσουμε, αλλά να συνεννοηθούμε στα 4-5 μεγάλα θέματα που υπήρχαν. Ενθυμείστε τότε, ο αλαζόνας κ. Τσίπρας, που ήξερε ότι θα κερδίσει τις εκλογές, το ξέραμε όλοι ότι θα τις κέρδιζε, ο χρόνος ήταν λίγος για να εκτονωθεί η δίκαιη ή άδικη οργή –αυτό είναι μία άλλη συζήτηση- για τα 2,5 χρόνια της κυβέρνησης της ΝΔ, τον αντιμετώπισε με ποταπό τρόπο. Χάθηκε τότε η μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτό που λέτε και το οποίο το στήριζα τότε διότι είχε έναν μήνα πριν προηγηθεί η μεγάλη συναίνεση μέσα στη Βουλή για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως στη ζώνη του ευρώ" και πρόσθεσε:
"Τώρα λοιπόν που ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι όποτε και να κάνει εκλογές θα τις χάσει, γι’ αυτό προσπαθεί να τις πάει πίσω, ξαφνικά άρχισε να θυμάται τη συναίνεση. Όταν όμως θυμάσαι τη συναίνεση και τη θέλεις και την εννοείς δεν εξαπολύεις προσωπικές επιθέσεις εναντίον των πολιτικών σου αντιπάλων. Προχθές στη Βουλή σίγουρα ο λαός δεν έγινε σοφότερος, εκείνο όμως που θα σας πω ότι μου άρεσε ήταν ότι πέραν της οικονομίας που συζητήθηκαν αρκετά πράγματα έγινε και μία σκληρή ιδεολογική αντιπαράθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ. Τσίπρα που κατά την προσωπική μου άποψη αν αυτό δεν ήταν τυχαίο γεγονός, αλλά είναι ενταγμένο σε μία μακρόπνοη στρατηγική επαναπατρισμού της λαϊκής βάσης της δημοκρατικής πατριωτικής δεξιάς, η ΝΔ όχι απλά θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά θα είναι και αυτοδύναμη και δεν θα χρειαζόμαστε, παρ’ ότι εμείς θα κάνουμε το κάλεσμα το έχει πει ο Μητσοτάκης αυτό και σε άλλες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, αλλά δεν θα τις χρειαζόμαστε για να γίνουμε κυβέρνηση".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση