GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κουρουμπλής για την «Ομερτά για τον Σημίτη!»

Για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, που κυκλοφορεί με τίτλο: «Ομερτά για τον Σημίτη!» μίλησε στον Realfm 97,8 και την...


Για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, που κυκλοφορεί με τίτλο: «Ομερτά για τον Σημίτη!» μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ερωτηθείς για τις σοβαρές καταγγελίες που αφορούν στην περίοδο διακυβέρνησης Σημίτη και οι οποίες βάζουν στο στόχαστρο και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, τόνισε:
«Θα είμαστε σαφείς και ειλικρινείς. Δεν είμαι διατεθειμένος να χρεωθώ ούτε χιλιοστό από ευθύνες διαχείρισης που έχουν κάνει κάποιοι, με τον ρόλο που είχαν. Με τον ίδιο αυστηρό τρόπο να κριθώ κι εγώ τώρα που ασκώ την εξουσία.
Όλοι αυτοί έχουν βαρύτατες ευθύνες γιατί έζησα αυτή την περίοδο και την έζησα ως βουλευτής, γιατί ήμουν χαρακτηρισμένος «ανδρεϊκός» και για να επιβιώσω ξέρω εγώ τι κατάθεση ψυχής έκανα, κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες. Αυτοί διαχειρίζονταν τα πράγματα, αυτοί είχαν όλη τη διαχείριση δημόσιου χρήματος».
«Αν υπάρχουν ευθύνες, γιατί δεν πρέπει να απολογηθούν, δεν κατάλαβα; Τι θα πει αν ήταν πρωθυπουργός; Όποιος έχει ευθύνες, να πάει εκεί που πρέπει…» ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως ο λαός θα εμπιστευτεί τον Αλέξη Τσίπρα και για δεύτερη τετραετία, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες της κυβέρνησης.
«Ο κόσμος έχει μεγάλα προβλήματα, ζει δύσκολες καταστάσεις αλλά βλέπει μια κυβέρνηση να προσπαθεί. Και σας λέω ότι στο τέλος της τετραετίας από αυτή την κυβέρνηση και από εμάς που τη συνθέτουμε εξαρτάται αν ο λαός θα μας δώσει την ευκαιρία για μια δεύτερη τετραετία. Γιατί ο κόσμος θα τη δώσει. Γιατί ξέρει ότι λάθη μπορεί να έχουμε κάνει, να μην είμαστε και τόσο έμπειροι όσο χρειαζόταν, αλλά γνωρίζει πως αυτό που κάνουμε, το κάνουμε για το καλό του τόπου. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Θα δουλέψουμε, θα προσπαθήσουμε και σας λέω ότι είμαι βέβαιος ότι ο λαός θα δώσει και δεύτερη τετραετία στον Αλέξη Τσίπρα», επεσήμανε ο κ. Κουρουμπλής.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση