GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα παιχνίδια του Ερντογάν με τους S-400

Η πιθανότητα να προμηθευτεί S-400 η Τουρκία είναι σοβαρή και προβληματίζει ιδιαίτερα τους επιτελείς στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η αν...

Η πιθανότητα να προμηθευτεί S-400 η Τουρκία είναι σοβαρή και προβληματίζει ιδιαίτερα τους επιτελείς στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Η αντιαεροπορική-αντιπυραυλική «ασπίδα» είναι μέχρι στιγμής η μοναδική ίσως «μαύρη τρύπα» της τουρκικής αμυντικής μηχανής. Η οποία θα κλείσει με ιδανικό τρόπο αν ο Ερντογάν εννοεί όσα λέει για προμήθεια S-400 από τους Ρώσους.
Για την αξιοπιστία του συστήματος δεν χρειάζεται ιδιαίτερη έρευνα. Η Ελλάδα διαθέτει τα παλαιότερα S-300, τα οποία αποτελούν φόβητρο για τους Τούρκους, αλλά και για τους δυτικούς!
Οι πρώτοι γνωρίζουν ότι κάθε φορά που οι S-300 είναι σε λειτουργία στην Κρήτη δεν μπορεί να πετάξει με ασφάλεια… ούτε κουνούπι στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Που σημαίνει ότι και ο «δρόμος» προς την Κύπρο γίνεται… δύσβατος!
Δεν είναι τυχαίο ότι η τουρκική αεροπορία πολύ συχνά πετά με φωτογραφικά αεροσκάφη πέριξ της Κρήτης για να εντοπίσει τις θέσεις των S-300.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση