GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: Συζητάω για την παρουσίαση του Survival

Τα τελευταία νέα αναφέρουν πως τα γυρίσματα για το Survival, του reality που θα προβληθεί από το Epsilon, τελικά θα γίνουν στην παραλία...


Τα τελευταία νέα αναφέρουν πως τα γυρίσματα για το Survival, του reality που θα προβληθεί από το Epsilon, τελικά θα γίνουν στην παραλία της Κουρούτας στην Ηλεία και θα υπάρχουν δύο ομάδες, όπως και στο Survivor.

Ποιος θα είναι όμως ο παρουσιαστής του νέου reality;
Φήμες αναφέρουν πως πρόταση από το κανάλι για την παρουσίαση του Survival έχει δεχθεί παίκτης του Survivor. Ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο ίδιος, τις επιβεβαιώνει με συνέντευξή του.

Αυτές τις μέρες συζητάω για την παρουσίαση. Μου το πρότειναν και το σκέφτομαι. Εξετάζω κι άλλες προτάσεις και ψάχνω να βρω τι είναι καλύτερο για μένα», λέει ο ηθοποιός και παρουσιαστής, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town.
«Θέλω να κάνω κάτι σίγουρα στην τηλεόραση. Το ιδανικό για μένα θα ήταν ίσως ένα τηλεπαιχνίδι», προσθέτει, ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει δεχτεί πρόταση από πρωινή εκπομπή λέει: «οχι, αλλά ακουγόταν πολύ αυτό. Λογικά θα δεχτώ κάποια κρούση. Ένα τηλέφωνο θα πέσει από τη Μενεγάκη ή Σκορδά. Μου το λένε όλοι».



    Δεν υπάρχουν σχόλια

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση