GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τρυφερό μήνυμα του Τανιμανίδη μετά το τέλος του Survivor - ΦΩΤΟ

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Survivor στο Άλσος Βεΐκου, όπου αναδείχθηκε νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος....


Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Survivor στο Άλσος Βεΐκου, όπου αναδείχθηκε νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Σάκης Τανιμανίδης, εμφανώς συγκινημένος που το "ταξίδι" αυτό έφτασε στο τέλος του, ανέβασε μία φωτογραφία στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους παίκτες, το κοινό αλλά και όλους όσοι δούλεψαν σκληρά κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

"Το πιο παραμυθένιο ταξίδι χθες έφτασε στο τέλος του! Η ξέφρενη χρονιά του Survivor τελείωσε, με νικητή τον άνθρωπο που το άξιζε περισσότερο! Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι το μοναδικό πράγμα που γυρίζει από χθες το βράδυ στο μυαλό μου. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους παίκτες που με τις 25 μοναδικές τους προσωπικότητες κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα δύσκολο ταξίδι. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για το Survivor, έδωσαν ψυχή και σώμα για να τα βγάλουν πέρα και με την παρουσία τους έκαναν τη δική μου δουλειά πολύ πιο εύκολη. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως πάνω από όλα σε εσάς που με την αγάπη σας του δώσατε την αξία που απέκτησε και για μια ακόμα φορά με βοηθήσατε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Μια νοσταλγία υπάρχει ήδη στον αέρα, αλλά όπως σας είχα πει όταν είχε τελειώσει και το World Party... χαμογελάστε, γιατί όταν κάτι τελειώνει, κάτι καινούργιο ξεκινάει! Καλό Καλοκαίρι", έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση