GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor - Η συγκίνηση του Ντάνου στη Σκιάθο - ΒΙΝΤΕΟ

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε στον Γιώργο Αγγελόπουλο ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί το βράδυ της Παρασκευής στο ανοικτό θέατρο Μπούρτζι στη ...


Θερμή υποδοχή επιφύλαξε στον Γιώργο Αγγελόπουλο ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί το βράδυ της Παρασκευής στο ανοικτό θέατρο Μπούρτζι στη Σκιάθο.
Ο μεγάλος νικητής του Survivor κρατώντας ανά χείρας το έπαθλό του, αγκάλιασε όλους όσοι τον πλησίασαν και αμέσως μετά μίλησε για την εμπειρία που είχε στο παιχνίδι.
«Δεν κέρδισα εγώ, κερδίσαμε μαζί, γιατί τα πιστεύω που έχω εγώ νομίζω ότι όλοι έχετε μέσα σας κάτι ανάλογο. Το σημαντικό δεν είναι να πετύχεις -γιατί θα μπορούσα να είμαι εδώ με το τρόπαιο και να έχω αλλάξει σαν άνθρωπος- κατάφερα να μην αλλάξω σαν άνθρωπος και να μπορώ να μιλάω σε εσάς και σκιαθίτικα και να είμαι πάλι εδώ ανάμεσά σας γιατί θέλω έναν έναν να σας δω, να μιλήσουμε για όλα τα ερωτήματα που έχετε και να το γιορτάσουμε όλοι μαζί.» είπε μεταξύ άλλων φανερά συγκινημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση