GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor - Η Βαλαβάνη επέστρεψε και απαντά για τα φλερτ με Ντάνο - Βασάλο - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έπειτα από την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια των «διασήμων» απάντησε σε όλες...


Στην Ελλάδα βρίσκεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έπειτα από την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια των «διασήμων» απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με όσα ακούστηκαν για την ίδια αλλά και για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και οι απαντήσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη:

Η σχέση της με τον Ντάνο

"Θα χαρώ πολύ να δω όλα τα παιδιά, δεν υπάρχει άτομο που δεν θέλω να δω. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους", είπε χαρακτηριστικά. 

Υπήρξε φλερτ της Ευρυδίκης με Βασάλο και Αγγελόπουλο;

"Έχει ακουστεί ότι είχα φλερτ με τον Βασάλο, με τον Ντάνο, δεν ισχύει τίποτα. Το μόνο πράγμα που δεν σκέφτεσαι μέσα στο παιχνίδι είναι το ερωτικό κομμάτι".

Ο μισθός της και η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ

"Θες να μου πεις τον μισθό μου; Για πες μου, να μάθω κι εγώ. Όλα αυτά είναι αστεία. Δεν είχε λήξει το συμβόλαιο της συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ πριν μπω στο παιχνίδι. Το επόμενο βήμα μου ακόμα δεν τον ξέρω".

Τι έκανε όταν βγήκε από το Survivor;

"Όταν βγήκα από το παιχνίδι ήπια έναν ελληνικό καφέ που μου είχε λείψει. Δεν έφαγα πολύ, δεν είχα όρεξη".

Το πρόβλημα υγείας

"Αυτό το φούσκωμα ήταν οι ορμόνες. Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα καιρό και έτρεχα στους γιατρούς. Με το στομάχι μου και το συκώτι μου υπάρχει ένα θέμα υγείας. Παρ’ όλα αυτά είμαι καλά, έχω ξεφουσκώσει".

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση