GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος θρίαμβος του Λεωνίδα Tσορτανίδη στην Ιταλία

Εντυπωσιακός ήταν ο Λεωνίδας Tσορτανίδης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα youth της κλάσης RSX που ολοκληρώθηκε στο Τόρμπολε της Ιταλίας. Ο νεαρ...


Εντυπωσιακός ήταν ο Λεωνίδας Tσορτανίδης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα youth της κλάσης RSX που ολοκληρώθηκε στο Τόρμπολε της Ιταλίας. Ο νεαρός ιστιοπλόος του Ν.Ο Άνδρου κατάφερε να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία U17!

Έγιναν 8 ιστιοδρομίες και ο Ελληνας αθλητής κατέλαβε την 2η θέση σε σύνολο 22 σκαφών με 79 βαθμούς. Πρώτος ήταν ο Ιταλός Ν. Ρένα με 56β. και τρίτος ο Γάλλος Φ. Πιανάτσα με 113 βαθμούς.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Τσορτανίδης είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας κι αυτό αποδεικνύει το πλούσιο ταλέντο του και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει για μία σπουδαία καριέρα.

Καλά πήγε και ο Α. Καλπογιαννάκης, ο οποίος κατέκτησε την 6η θέση, ενώ ο Ε. Μανιαδάκης ήταν 12ος.

Στην κατηγορία youth ανδρών ο Τσορτανίδης επίσης τα πήγε καλά και κατέλαβε την 15η θέση στον χρυσό στολίσκο των 49 σκαφών.

Ο Κ. Αστράπελλος ήταν 24ος και ο Α. Καλπογιαννάκης 43ος . Στον αργυρό στολίσκο των 48 σκαφών ο Ε. Μανιαδάκης ήταν 18ος και ο Ι. Ζιντζόβας 25ος.

Στα κορίτσια η Α. Δίβαρη έκανε καλή εμφάνιση και τερμάτισε 10η σε 40 σκάφη.

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΕΙΖΕΡ 4.7

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Αίγιο το πανελλήνιο πρωτάθλημα Λέιζερ 4.7 που διοργανώνει ο Ν.Ο Αιγίου «ο Ποσειδών».

Μετά και την τρίτη κούρσα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ (109 σκάφη) 1. Δ. Κέρκουλας 7β. ΙΟΠΟΡ, 2.Α. Μόνος 12β. ΣΕΑΝΑΤΚ, 3. Γ. Παπαδάκος 15β. ΝΟ Ραφήνας Αλκυών

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ (48 σκάφη) 1. Ν. Π. Ταμβακίδου 4β. ΝΟΘ, 2. Α. Νικολάου 8β. ΝΟΚ Βουλιαγμένης 3. Χ. Σαρίδου 14β. ΝΟΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση