GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Tο σύνολο του επιχειρησιακού μηχανισμού βρίσκεται σε επιφυλακή

«Tο σύνολο του επιχειρησιακού μηχανισμού βρίσκεται σε επιφυλακή, προκειμένου να συνδράμει με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση των συνεπειών»...


«Tο σύνολο του επιχειρησιακού μηχανισμού βρίσκεται σε επιφυλακή, προκειμένου να συνδράμει με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση των συνεπειών» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο twitter o Πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρας, σχετικά με τον ισχυρό σεισμό στην Κω.

Ο κ. Τσίπρας παράλληλα εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων από τον σεισμό και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες, κατά τη συνάντηση του με την ύπατη εκπρόσωπο της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι, την οποία και ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση της αυτές τις δύσκολες ώρες.

Αναλυτικά οι διαδοχικές αναρτήσεις του πρωθυπουργού στον λογαριασμό του στο Twitter:

- «Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων από τον σεισμό στην Κω και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

- Το σύνολο του επιχειρησιακού μηχανισμού βρίσκεται σε επιφυλακή, προκειμένου να συνδράμει με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση των συνεπειών.

- Ευχαρίστησα την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας για τη συμπαράστασή της αυτές τις δύσκολες ώρες.

- H Ελλάδα στηρίζει τον διεθνή ρόλο της ΕΕ στην προώθηση της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση