GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To μήνυμα του Ερντογάν που ξάφνιασε τους χρήστες κινητών τηλεφώνων στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Μία έκπληξη περίμενε τους Τούρκους πολίτες που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν μετά τα μεσάνυχτα κάποια κλήση από τα κινητά τους τηλέφ...


Μία έκπληξη περίμενε τους Τούρκους πολίτες που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν μετά τα μεσάνυχτα κάποια κλήση από τα κινητά τους τηλέφωνα.
Οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων καλούσαν και άκουγαν με έκπληξη τη φωνή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τους εύχεται τα… καλύτερα για την εθνική επέτειο της «δημοκρατίας και της ενότητας».
Επρόκειτο για μήνυμα που ακουγόταν όταν οι χρήστες - υποστηρικτές ή μη του Τούρκου προέδρου - καλούσαν έναν αριθμό αλλά πριν ακουστεί ο ήχος κλήσης ή ο τόνος κατειλημμένου, ενώ μπορούσαν να ολοκληρώσουν την κλήση τους μόνο αφότου άκουγαν ολόκληρο το ηχογραφημένο μήνυμα του προέδρου τους.
«Ως πρόεδρος, σας στέλνω τα συγχαρητήριά μου ανήμερα της Εθνικής Επετείου Δημοκρατίας και Ενότητας της 15ης Ιουλίου και εύχομαι έλεος για τους μάρτυρες και υγεία και ευτυχία στους ήρωες [σ.σ. του πραξικοπήματος]» έλεγε το μήνυμα.
Ακούστε το μήνυμα του Ερντογάν:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση