GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φωτιές" άναψε το tweet του Παπαδημούλη για το έλλειμμα

«Φωτιές» άναψε ένα tweet του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σχετικά με το έλλε...


«Φωτιές» άναψε ένα tweet του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σχετικά με το έλλειμμα.
«Από έλλειμμα 15,1 το 2009, 1,2% φέτος και πλεόνασμα 0,6% το 2018. Βήμα-βήμα βγαίνουμε από την χρεοκοπία κ τα μνημόνια που μας έβαλαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης, προκαλώντας καυστικά σχόλια από στελέχη άλλων κομμάτων.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Μνημείο θράσους!! Το έλλειμμα μειώθηκε με τους νόμους και τα μέτρα που σκληρά πολέμησε ο ΣΥΡΙΖΑ στις πλατείες και στις πορείες. Αμάν πια!!». Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον κ. Γεωργιάδη λέγοντας ότι «Το έλλειμμα του 15,1% το 2009, δημιουργήθηκε από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τότε έβριζες και τώρα γλύφεις. Όντως μνημείο θράσους!».
Ενώ, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με μία αναφορά ακόμη και στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Γελένα Ισινμπάγιεβα, απάντησε στον Δημήτρη Παπαδημούλη, γράφοντας: «Συνάδελφε τέτοια άλματα χρόνου και λογικής τα ζηλεύει και η Γελένα Ισινμπάγιεβα.
«Το έλλειμμα με ΝΔ ήταν: 10,2% το 2008 και 15,1% το 2009. Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε την προσπάθεια μείωσης έχοντας απέναντι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξεχνώ», έγραψε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Οικονομικών και στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Φίλιππος Σαχινίδης.



1 σχόλιο

  1. Ανώνυμος29 Ιουνίου 2017 - 10:00 μ.μ.
    Τι έκανε λέει;;;
    Ο Γιούνκγερ... επίτιμος καθηγητής στο ... ΑΠΘ;;;

    Ανοιχτή Προσβολή στο Όνομα Του Αριστοτέλη και στον Ίδιο τον Αριστοτέλη με Ταύτιση Του ΑΠΘ με Νεκρόφιλους!!!

    Αλλά τι περιμένεις από μια Χώρα που διώχνει τόσο τους Επιστήμονες στο Εξωτερικό όσο και γενικά τον Λαό της Αυτής Χώρας!!!

    Η "Ελληνική" Εξουσία Είναι Εχθρός Της Ελλάδος τόσο στον Ακαδημαϊκό Τομέα όσο και στον Πολιτικό!

    Γενικά και Ειδικά: ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΌ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ! Έχουν Τα Ίδια Χαρακτηριστικά Τα ΕλιτοΝαζιστοΦασιστικά που Έχουν οι Βρετανοί Αποικιοκράτες και τα ΕλιτοΣιωνιστικά Ναζοί (παραπομπή στο έργο: Ο Μεγάλος Δικτάτωρ του Τσάρλι Τσάπλιν!)!!!


    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ Ο-Λ-Α ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΑ (Από το "21" μέχρι Τώρα/Σήμερα ΌΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ Η ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΗ!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση