GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόλεμος στο Twitter ανάμεσα σε Άδωνι και Παπαδημούλη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Ακόμη μία κόντρα είχαν στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο του Ευρωκοινο...


Ακόμη μία κόντρα είχαν στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη αναφορικά με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πρώτη του ανάρτησή στο λογαριασμό του στο Twitter ανέφερε: «Αγαπητέ @papadimoulis αν η αποστολή από τον Παττακό αφιέρωσης με καθιστά Χουντικό, η δημόσια λατρεία του Τσοχατζόπουλου σε σας Τί σας κάνει;».

«Υμνητής της χούντας, εκδότης-διαφημιστής του Πλεύρη, κολλητός του Βορίδη, πουλέν Καρατζαφέρη, ορφανό του Παττακού, αλλά όχι ακροδεξιός….», απάντησε κ. Παπαδημούλης στο tweet του αντιπροέδρου της ΝΔ με τον κ. Γεωργιάδη να ανταπαντά και να αναφέρει: «Δημητράκη προχθές ψηφίσατε τον Δημήτρη Καμμένο για Αντιπρόεδρο της Βουλής. Νομίζεις ότι σε παίρνει πλέον να γράφεις τέτοιες ανοησίες;».

Η κόντρα των δύο ανδρών, όμως, δεν περιορίστηκε μόνο στο προφίλ του κ. Γεωργιάδη, καθώς δόθηκε συνέχεια στο λογαριασμό του κ. Παπαδημούλη στο Twitter.

«Ο καταδικασμένος για σκάνδαλα Τσοχατζόπουλος, μου είναι απεχθής, όπως κ οι «απόψεις» του. Ο δε @AdonisGeorgiadi, είναι πατεντάτος ακροδεξιός!» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης.

«Είμαι πατεντάτος λόγω αφιέρωσης; με την ίδια λογική εσείς είστε κλέφτες λόγω Τσοχατζόπουλου δηλ;» απάντησε με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση