Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

  ΒΙΝΤΕΟ! Είδαν... UFO πάνω από χωριό στην Κρήτη


  Οι κάτοικοι του χωριού άρχισαν να τηλεφωνούν μαζικά και να περιγράφουν εικόνες. Λίγο αργότερα έφτασαν τηλεοπτικές κάμερες στο σημείο.
  Τα επίμονα τηλέφωνα κατοίκων του Ζαρού που υποστήριζαν ότι είδαν ιπτάμενο δίσκο να διασχίζει τον ουρανό και να χάνεται στον ορίζοντα πάνω από τα Βορίζια ανάγκασαν τηλεοπτικά συνεργεία να ανηφορίσουν για λίγο στο χωριό.
  «Ήμουνα έξω στην αυλή του σπιτιού μου όταν κατά τις 10 η ώρα περίπου πέρασε από πάνω μας ένας φωτεινός δίσκος μέχρι χάθηκε στον ορίζοντα… Αλήθεια σας λέω, αν δεν με πιστεύετε ρωτήσετε και την Παντελίνα που το είδε κι αυτή και ο άνδρας της…» είπαν στο apopsilive.gr.
  Δείτε το βίντεο με τις μαρτυρίες:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 26 Ιουλ 2017, 7:26:00 μ.μ.

  Στο κεφαλοχώρι της Κρήτης τον Ζαρό βλέπουν εξωγήινα ιπτάμενα αντικιμενα και την έκαναν είδηση στο ΕΨΙΛΟΝ στην εκπομπή της κ.Κατερίνας Καινούργιου ..ΚΑΙ δεν τους είπε κανείς για το τι είναι τα Drones..Τα Drones είναι τα Unmanned Aerial Vehicles (UAVs) δηλαδή, στα ελληνικά, τα «Μη Επανδρωμένα Ιπτάμενα Οχήματα» (ΜΕΙΟ)..Τα οποία έχουν ελθει στην βάση της Σουδας στο μέγεθος ενός μεγάλου ελικοπτέρου... Τέλος πάντων

  Uros

  Item Reviewed: ΒΙΝΤΕΟ! Είδαν... UFO πάνω από χωριό στην Κρήτη Rating: 5 Reviewed By: Press- gr