GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με απώλειες

Mε απώλειες έκλεισε ηWall Street, αν και αυτές περιορίσθηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης χάρη στην αύξηση της μετοχής της Visa. Η αγορά...


Mε απώλειες έκλεισε ηWall Street, αν και αυτές περιορίσθηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης χάρη στην αύξηση της μετοχής της Visa. Η αγορά, όμως, στιγματίστηκε αρνητικά από τη General Electric. Ο Dow Jones υποχώρησε 0,15%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν οριακές απώλειες 0,04%.

Η μετοχή της GE μειώθηκε έως και 5,4% στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2015, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε βουτιά σχεδόν 60% των κερδών της. Η πτώση της μετοχής επηρέασε αρνητικά και άλλες βιομηχανικές εταιρείες, όπως την Caterpillar και τη 3Μ.

Η μετοχή της Visa αυξήθηκε 1,8% μετά την αναθεώρηση από την εταιρεία προς τα πάνω της πρόβλεψής της για τα κέρδη του 2017. Η εταιρεία έδωσε τη μεγαλύτερη ώθηση στον Dow Jones και τον S&P.

Πτώση 0,7% σημείωνε η μετοχή της Microsoft, παρά την ανακοίνωση ισχυρών κερδών. Η προσοχή θα στραφεί τώρα σε μεγάλες εταιρείες που θα ανακοινώσουν αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα, όπως η Amazon, η Alphabet και η Facebook.

Οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν πάνω από 2% μετά από την έκθεση συμβουλευτικής εταιρείας που προέβλεπε την αύξηση της παραγωγής του ΟΠΕΚ τον Ιούλιο, παρά τη δέσμευση των χωρών του να μειώσουν την παραγωγή τους.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση