GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόρους 10,5 δισ. ευρώ θα πληρώσουμε μέχρι τέλος Δεκεμβρίου

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως και το τέλος Ιανουαρίου ξεκινάει ακόμα ένας φορολογικός «μαραθώνιος» για όλους τους φορολογούμενους με φόρο...


Από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως και το τέλος Ιανουαρίου ξεκινάει ακόμα ένας φορολογικός «μαραθώνιος» για όλους τους φορολογούμενους με φόρους ύψους 10,5 δισ. ευρώ που θα πρέπει να πληρωθούν έως το τέλος του 2017.
Στα προσεχώς το υπουργείο οικονομικών έχει την είσπραξη από το φόρο εισοδήματος επιχειρήσεων και νοικοκυριών 7,97 δις ευρώ και άλλα 2,65 δις από τα περίπου 7,4 εκατομμύρια εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ που βρίσκονται από χθες το βράδυ στις μερίδες 6.348.353 φυσικών και νομικών προσώπων στο Taxisnet.
Στο τέλος του προηγούμενου μήνα πληρώθηκε η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις ενώ μέχρι και το τέλος Αυγούστου θα πληρωθεί και η δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων ο οποίος εξοφλείται ως γνωστό σε έξι ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση