GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον 11 νεκροί από επίθεση του ISIS σε αγορά της Βαγδάτης - ΦΩΤΟ

Τουλάχιστον 11 άτομα σκοτώθηκαν σήμερα έπειτα από επίθεση με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά σε αγορά της πρωτεύουσας του Ιράκ,...


Τουλάχιστον 11 άτομα σκοτώθηκαν σήμερα έπειτα από επίθεση με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά σε αγορά της πρωτεύουσας του Ιράκ, από το ISIS.
Η έκρηξη έγινε σε αγορά της συνοικίας Σαντρ Σίτι, στο ανατολικό τμήμα της Βαγδάτης, στην οποία κατοικούν κυρίως σιίτες, και ο μέχρι στιγμής ο απολογισμός της επίθεσης ανέρχεται σε «11 νεκρούς και 26 τραυματίες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.Ιατρικές πηγές επιβεβαίωσαν αυτόν τον απολογισμό, διευκρινίζοντας ότι μέλη των υπηρεσιών ασφαλείας συγκαταλέγονται στα θύματα.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος με μια ανακοίνωση που μετέδωσε το πρακτορείο προπαγάνδας του, το Άμακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση