GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εργοδότες προς Αχτσιόγλου: Άμεση ρύθμιση οφειλών στον ΕΦΚΑ σε 120 δόσεις

Την άμεση ενεργοποίηση της ρύθμισης των 120 δόσεων για τις οφειλές ελευθέρων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων προς τον Ενιαίο Φορέα...


Την άμεση ενεργοποίηση της ρύθμισης των 120 δόσεων για τις οφειλές ελευθέρων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων προς τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης ζήτησαν χθες από την υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των εργοδοτικών φορέων όπως προβλέπεται άλλωστε από το άρθρο 15 του νόμου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο παρουσίασης από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας νομοσχεδίου με βελτιωτικές παρεμβάσεις σε ασφαλιστικό και εργασιακά που θα κατατεθεί σήμερα στη Βουλή.
Οι εκπρόσωποι των εργοδοτικών φορέων εξέφρασαν σοβαρές επιφυλάξεις για το κατά πόσον είναι εφικτό να δηλώνονται οι υπερωρίες των εργαζομένων στο σύστημα "Εργάνη" πριν την πραγματοποίηση τους.
Συγκεκριμένα επεσήμαναν ότι η εκ των προτέρων γνωστοποίηση του συνόλου των υπερβάσεων του ωραρίου πριν αυτές γίνουν, θα επιβαρύνει τις επιχειρήσεις σε τέτοιο βαθμό που ενδέχεται να οδηγήσει στο κλείσιμό τους χωρίς υπαιτιότητα του εργοδότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση