GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

12χρονη έριξε βραστό νερό στη φίλη της ενώ κοιμόταν - ΦΩΤΟ

Μία 11χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μπρονξ με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και το σώμα της, καθώς μία φίλη της, της έριξε...


Μία 11χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μπρονξ με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και το σώμα της, καθώς μία φίλη της, της έριξε βραστό νερό ενώ κοιμόταν.

Η Jamoneisha Merritt είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι της 12χρονης και κοιμήθηκε εκεί το βράδυ. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο κορίτσια τσακώθηκαν και στη συνέχεια η Meritt πήγε να κοιμηθεί στον καναπέ.

Κατά τη διάρκεια όμως της νύχτας, η Aniya Grant Stuart έβρασε νερό και το έριξε στη φίλη της, η οποία ξύπνησε και άρχισε να ουρλιάζει από τους φρικτούς πόνους.

Όπως ανέφερε η μητέρα της Aniya, η κόρη της ήθελε να παίξει το «hot water challenge», μια νέα επικίνδυνη μόδα-πρόκληση που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή παιδιών και εφήβων. Όταν μάλιστα η Aniya έμαθε, ότι τραυμάτισε τόσο σοβαρά τη φίλη της, προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ένα μαχαίρι.

Η 12χρονη συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση