GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία ανάσα από τη 14η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA η Ελλάδα

Πολύ καλή εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που... θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη, αν ο Ολυμπιακός ντούμπλαρε τις νίκες του επί ...


Πολύ καλή εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που... θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη, αν ο Ολυμπιακός ντούμπλαρε τις νίκες του επί της Παρτιζάν κι ο Πανιώνιος έπαιρνε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη με τη Μακάμπι.

Ακόμη κι έτσι όμως, οι νίκες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ επί των Γκαμπάλα και Ολιμπίκ αντίστοιχα, που τους έδωσαν το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League, έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, στο ranking της UEFA.

Οι 400 βαθμοί που πήρε η χώρα μας την έφεραν στους 24.900 και σε συνδυασμό με το ότι δεν έπαιζε την Πέμπτη καμία ελβετική ομάδα (την Τετάρτη αποκλείστηκε η Σιόν στο Europa League), τη φέρνουν μόλις 100 βαθμούς μακριά από τη 14η θέση.

Την ίδια στιγμή μειώθηκε η διαφορά κι από την πρώτη 12άδα που είναι ο μεγάλος στόχος της Ελλάδας, μιας κι εφόσον καταφέρει να φτάσει εκεί, θα βγάζει τον Κυπελλούχο απευθείας στους ομίλους του Europa League από το 2018-19.

Στη 12η θέση ανέβηκε πλέον η Αυστρία με 25,725 βαθμούς, ενώ η 13η Τσεχία παρέμεινε στους 25,575.

Δείτε τη βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση