GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι γονείς που έδωσαν ναρκωτικά στο 18 μηνών αγοράκι τους - ΦΩΤΟ

Το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα Λαμίας και του Ανακριτή, πέρασαν πριν από λίγο η 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφός της, γι...


Το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα Λαμίας και του Ανακριτή, πέρασαν πριν από λίγο η 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφός της, για την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με το μόλις 18 μηνών μωρό που νοσηλεύεται στο «Αγλαΐα Κυριακού» έπειτα από κατάποση ναρκωτικού χαπιού.
Με σκυφτά πρόσωπα έφτασαν με χειροπέδες στο δικαστικό μέγαρο, προκειμένου να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις για το πρωτοφανές περιστατικό.
Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, όταν το μωρό μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση από την 17χρονη μητέρα του στο Νοσοκομείο Λαμίας. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, το μωρό είχε καταπιεί ναρκωτικό χάπι «Βουλμπεγκάλ» και η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.
Η έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι όπου διαμένει η 17χρονη μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών, τη μητέρα της, αλλά και τον 23χρονο σύντροφό της, έφεραν στο φως μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, αλλά και τα συγκεκριμένα χάπια που φέρεται να πήρε το μωρό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο που ήταν όλες αυτές οι ναρκωτικές ουσίες δεν μπορούσε να τις φτάσει το μωρό και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης, το χάπι το έδωσε ο 23χρονος προκειμένου να τον αφήσει ήσυχο γιατί… γκρίνιαζε. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο 23χρονος θέλει να βγάλει από τη μέση και τα τρία παιδιά της 17χρονης, που είναι από άλλον πατέρα.
Το 18 μηνών αγοράκι χθες το απόγευμα υποτροπίασε και η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση