GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με 19.065 μόρια έμπαινε Ιατρική κι όμως επιλέγει… αισθητική - ΦΩΤΟ

Μπορεί συγγενείς και καθηγητές να… «τραβούσαν τα μαλλιά τους» από την επιλογή της, όμως η Μαρία Χούσου, από το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, απτόητη ...


Μπορεί συγγενείς και καθηγητές να… «τραβούσαν τα μαλλιά τους» από την επιλογή της, όμως η Μαρία Χούσου, από το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, απτόητη και προσηλωμένη στον στόχο της, πέτυχε, με 19.065 μόρια να εισαχθεί πρώτη στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας Θεσσαλονίκης.

Όπως εξηγεί στο zarpanews.gr η υποδιευθύντρια του σχολείου, Μαρία Καρτάκη, με τα 19.065 μόρια που συγκέντρωσε η Μαρία, μπορούσε να εισαχθεί σε όποια σχολή του 3ου Πεδίου ήθελε, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής σχολής Αθηνών αλλά και οδοντιατρικής, φαρμακευτικής, βιολογίας.
Ωστόσο η ίδια, άκουσε την καρδιά της, το ταλέντο και το «θέλω» της και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κάνει σπουδές πάνω στο επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει, την αισθητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση