GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίδειξη δύναμης από τη Ρεάλ στον 1ο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας - ΒΙΝΤΕΟ

Τα είχε όλα το πρώτο επίσημο clasico της σεζόν και πρώτο ματς για τον τίτλο του ισπανικού Super Cup. Γκολάρες, πέναλτι, αυτογκόλ και απ...


Τα είχε όλα το πρώτο επίσημο clasico της σεζόν και πρώτο ματς για τον τίτλο του ισπανικού Super Cup. Γκολάρες, πέναλτι, αυτογκόλ και αποβολή! Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-1 την Μπαρτσελόνα στο "Camp Nou" κι έκανε το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του ισπανικού Super Cup, καθώς απομένει και το παιχνίδι της Μαδρίτης τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (00:00)
Στο 50ό λεπτό ο Πικέ στην προσπάθειά του να απομακρύνει μια σέντρα του Μαρσέλο από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τερ Στέγκεν κι έτσι η Ρεάλ άνοιξε το σκορ.
Στο 76ο λεπτό, ο Μπενγκοετσέα παρασύρθηκε από την πτώση του Λουίς Σουάρες και υπέδειξε πέναλτι. Η παράβαση κακώς δόθηκε, καθώς ο Ουρουγουανός έπεσε χωρίς να τον ακουμπήσει ο Κοσταρικανός. Όπως και να 'χει, ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε για να ισοφαρίσει.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 58', πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 80ό λεπτό, αφού απέφυγε το μαρκάρισμα του Πικέ για να δώσει το προβάδισμα (1-2) στους "μερένγκες".
Ο Πορτογάλος πανηγύρισε εκδηλωτικά βγάζοντας την μπλούζα του με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα κι έπειτα από ένα λεπτό έπεσε ύστερα από μαρκάρισμα που δέχθηκε με αποτέλεσμα να αποβληθεί αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Ο Ασένσιο με άπιαστο σουτ έδωσε τη "χαριστική βολή" στους "μπλαουγκράνα" στο 90ο λεπτό, καθώς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τερ Στέγκεν.
Η Ρεάλ έχει ξεκάθαρο και σαφέστατο προβάδισμα για την κατάκτηση του του ισπανικού Super Cup με το δεύτερο παιχνίδι να μεταφέρεται στην ισπανική πρωτεύουσα για τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (00:00).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Αλέις Βιδάλ, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (68' Σέρτζι Ρομπέρτο), Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου (59' Σουάρεθ).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (68' Ασένσιο), Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ (81' Λούκας Βάθκεθ), Μπενζέμα (58' Κριστιάνο Ρονάλντο).
Δείτε το βίντεο του ματς:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση