GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Παρί κατέβαλε τα 222 εκ. ευρώ για τον Νεϊμάρ - Μπλόκο από την ισπανική Λίγκα

Οι εξελίξεις είναι πια ραγδαίες! Σχεδόν 24 ώρες μετά την ανακοίνωση του Νεϊμάρ ότι αποχωρεί από τους Καταλανούς, ο ποδοσφαιριστής ταξίδε...


Οι εξελίξεις είναι πια ραγδαίες! Σχεδόν 24 ώρες μετά την ανακοίνωση του Νεϊμάρ ότι αποχωρεί από τους Καταλανούς, ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στο Οπόρτο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ ο γαλλικός σύλλογος φαίνεται πως κατέβαλε τα χρήματα που την φέρνουν ένα... βήμα πριν από την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Δικηγόρος βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στην έδρα της ισπανικής Λίγκας παρουσιάζοντας επιταγή με αποστολέα την Παρί Σεν Ζερμέν. Στην επιταγή αναγράφεται, φυσικά, το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ, όπως προβλεπόταν στο συμβόλαιο του 25χρονου ποδοσφαιριστή με τους «μπλαουγκράνα».

Έτσι κι αλλιώς, η διοίκηση των Καταλανών είχε ξεκαθαρίσει με ανακοίνωσή της την Τετάρτη ότι δεν πρόκειται να δεχθεί την αποχώρηση του παίκτη με ποσό που θα είναι λιγότερο έστω και κατά ένα ευρώ σε σχέση με τη ρήτρα.

Η Παρί δεν μπήκε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, καλύπτει τη ρήτρα και πλέον ζητά μέχρι αύριο να αποσταλούν από τη Μπαρτσελόνα όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, είχε δηλώσει δημόσια την πρόθεσή του να μην αποδεχθεί η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την επιταγή της Παρί, λόγω παραβίασης του Financial Fair Play.

Οι πρώτες πληροφορίες των ισπανικών ρεπορτάζ αναφέρουν, μάλιστα, ότι η ισπανική Λίγκα δεν έκανε δεκτή την πληρωμή της ρήτρας και ο γενικός διευθυντής της, Χαβιέρ Γκόμεθ, ήταν αυτός που μετέφερε την αρνητική απάντηση στους εκπροσώπους της Παρί.

Ωστόσο, παρά την άρνηση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές πιθανότητες ώστε τελικά να μπλοκαριστεί η μετακίνηση του παίκτη, καθώς αρμόδια για να αποφασίσει σχετικά με το αν τηρείται ή όχι το FFP είναι η UEFA.

Από την πλευρά της Μπαρτσελόνα, δηλώνουν άγνοια και τονίζουν ότι δεν έχουν ενημέρωση σχετικά με την πληρωμή ή όχι της ρήτρας.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση