GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας της 29χρονης που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στον Κορυδαλλό

Αδιευκρίνιστα παραμένουν, μέχρι στιγμής, τα αίτια του επεισοδίου που σημειώθηκε χθες βράδυ από ομάδα ατόμων έξω από κομμωτήριο στην οδό...


Αδιευκρίνιστα παραμένουν, μέχρι στιγμής, τα αίτια του επεισοδίου που σημειώθηκε χθες βράδυ από ομάδα ατόμων έξω από κομμωτήριο στην οδό Ταξιαρχών 16 στον Κορυδαλλό, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί απόαδέσποτη σφαίρα μία 29χρονη, η οποία εκείνη τη στιγμή καθόταν με την παρέα της σε παρακείμενη καφετέρια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αρμενικής καταγωγής, τη στιγμή του επεισοδίου καθόταν έξω από το κατάστημά του με δύο κοπέλες και για άγνωστο λόγο ομάδα 6 με 7 ατόμων τού επιτέθηκε.
Κάποιο από τα άτομα αυτά, φέρεται να πυροβόλησε προς το κατάστημα δύο με τρεις φορές, με αποτέλεσμα μια από τις σφαίρες να χτυπήσει την 29χρονη που καθόταν στην καφετέρια, ενώ άλλη μία διαπέρασε τη βιτρίνα του κομμωτηρίου, προκαλώντας οπές.
Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση η σφαίρα την χτύπησε στο πίσω μέρος του σώματος της και πέρασε από την κοιλιακή χώρα. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Από την αστυνομία έχουν γίνει έξι προσαγωγές, ενώ για την υπόθεση αναμένεται να συγκεντρωθεί και υλικό από βιντεοκάμερες καταστημάτων της περιοχής.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση