GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενισχύονται οι δυνάμεις στα Κύθηρα - Στο νησί τα εναέρια μέσα και άλλα οκτώ οχήματα με 32 πυροσβέστες

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις με το πρώτο φως της ημέρας στα Κύθηρα, όπου δίνεται η μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Με το ...


Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις με το πρώτο φως της ημέρας στα Κύθηρα, όπου δίνεται η μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι επίγειες δυνάμεις ενισχύθηκαν με εναέρια μέσα στο νησί που ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, με απόφαση του, κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την καταστροφική δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού, σύμφωνα με την πυροσβεστική, τρία αεροσκάφη τύπου καναντέρ, ενώ αναμένεται και η συμβολή ενός ελικοπτέρου Σινούκ.

Από κει και πέρα, στις επτά αναχωρεί ένα πλοίο με ενισχύσεις και συγκεκριμένα οκτώ οχήματα με 32 πυροσβέστες και 26 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση