GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στην πλατφόρμα εξωδικαστικού συμβιβασμού - Πάνω 40.000 επισκέψεις το πρώτο 24ωρο

Με περισσότερες από 40.000 επισκέψεις έκλεισε το πρώτο εικοσιτετράωρο λειτουργίας της η νέα πλατφόρμα που εξυπηρετεί τη διαδικασία του ε...


Με περισσότερες από 40.000 επισκέψεις έκλεισε το πρώτο εικοσιτετράωρο λειτουργίας της η νέα πλατφόρμα που εξυπηρετεί τη διαδικασία του εξωδικαστικού συμβιβασμού δηλώνει ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM"

Παράλληλα, αναφέρει ότι,«κάθε επίσκεψη ήταν διάρκειας τεσσάρων λεπτών κατά μέσο όρο και περισσότεροι από 7.500 επισκέπτες εισήλθαν στο σύστημα της πλατφόρμας και την επεξεργάστηκαν για διάστημα μέχρι και 10 λεπτών», σύμφωνα με τον κ. Κουρμούση.

Ήδη, μέσα στις πρώτες εργάσιμες ώρες, τουτέστιν από το πρωί της Πέμπτης 3 Αυγούστου μέχρι και το βράδυ της ίδιας ημέρας, «περισσότεροι από 2500 επισκέπτες άρχισαν τη διαδικασία συμπλήρωσης στα βήματα που προβλέπει η πλατφόρμα και περίπου 150 εξ αυτών έφτασαν και στο προχωρημένο "Βήμα 3", που είναι και η συμπλήρωση των χρεών» σημειώνει ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση